dog88 - povedzme si otvorene oktavka je lahsia a zere samozrejme 4,8 na sto

btw skoda ze nemam sprevadzkovanu kameru, mal by som nadherne zabery mentalne nevyvynuteho jedinca na 4 kruzkoch z roku pana - a8l asi prva verzia 4,2, strieborna, nevyzerala nejak zle takze bud to dobre kupil alebo sa o to fakt stara - kosicke spz
nalepil sa na mna pocas 50km/h v obci lovinobana, uz tam mal tendencie ma obehnut cez plnu ciaru, ale stale mu to znemoznovalo nejake oproti iduce auto, podarilo sa mu to az nasledne (a na jeho stastie) na sirokom, rovnom useku pri bordely amazonka - mytna, smerovky asi zabudol v kosiciach
na konci detvy, obehol chudaka v oktavke stylom, ze naprotivne tipo bolo pomaly bok po boku a on vtedy zacal obiehat !!!, ludia automaticky na stranu, nastastie bez zraneni (okrem infarktov), o 100m som bol za nim kedze sa za zakrutov da bez problemov obiehat.
situacia sa opakovala znova vo viglasy, naprotivna oktavka dala dole elektron o obrubnik, pan znova musel ist stratosferickou rychlostou, bohuzial mojou 90km/h som bol ani nie po 300m zase za nim, no tu rovinu pred Zv ktora ide okolo Agipky uz asi prudko nezvladol a vyrobil si vlastny 3. pruh a na motorkara obehol asi 20 aut, tam som ho stratil pretoze ine okridlene sipy ho zacali napodobnovat, tak som si povedal ze si idem dat radsej kavicku na pumpu nez ich pozametaju z cesty. chlapovi prajem len kamion alebo bager s radlicou ktory sa jednoducho neuhne.