... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
airbone napísal:
A za kolko by si chcel take radio? za 20eur??? ak ti je luto do toho investovat, tak si kup radio z NAY elektrodomu za 50eur alebo budes pocuvat kazetak
Dokym po nich bude dopyt, dovtedy budu drahe, aj hoci dalsich 10 rokov....
Jurica13 napísal:
ano chcem to za 5€...nechces moju 323CI za 12000€?
kua sak kto tu hovori o radiu za 50€....videl si niekde ze by som niekde spomenul radio za 50€?? keby stali radia na CD 50, tak mam jedno namontovane a 3 v kastliku
len vravim, ze sa mi zda prestrelena cena za 10 rocnu vec...ci uz je to radio alebo hocico ine...
to je ako keby som ti ponukal 10 rocny bicykel za 500€ a povedal ti, ze vsak za ten cas sa toho vela nezmenilo....
ale pravda je ta, ze pokym je dopyt, ceny su take ake su....ale ja to riesim skor tak vseobecne
Jurica13 napísal:
ano chcem to za 5€...nechces moju 323CI za 12000€?
kua sak kto tu hovori o radiu za 50€....videl si niekde ze by som niekde spomenul radio za 50€?? keby stali radia na CD 50, tak mam jedno namontovane a 3 v kastliku
len vravim, ze sa mi zda prestrelena cena za 10 rocnu vec...ci uz je to radio alebo hocico ine...
to je ako keby som ti ponukal 10 rocny bicykel za 500€ a povedal ti, ze vsak za ten cas sa toho vela nezmenilo....
ale pravda je ta, ze pokym je dopyt, ceny su take ake su....ale ja to riesim skor tak vseobecne
airbone napísal:
Ty to pocitas ako podnikatel odpisy majetku. Jednoducho trh funguje na grafe elasticity, co je krivka ponuky a dopytu a teorie o tom ze auto je stare a jeho hodnota je mala s tym nemaju nic.
Po tych radiach je velky dopyt, pretoze vacsina E46 mala v tych dobach len kazetak - vela ludi chce CD a preto aj tie radia si drzia svoju cenu bez ohladu na ich vek. Ak by boli montovane do kazdej e46 standardne, mali by takmer nulovu cenu...... A este existuju pre E46 aj radia ktore vedia prehravat dokonca aj MP3, robili sa len do uplne poslednych e46 a robili sa v cechach u VDO-SIEMENS, su velmi zriedkave a za take das 2x viac ako za klasiku len na CD...
BMWpositiv napísal:ak ma niekto dilemu z toho kolko stoji stare osuntele origo BMW radio, nech sa radsej vozi vo Fobii a bude z toho vylieceny