... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:ja som toho nazoru ze do interieru patri len origo radio...proste mne sa paci jedine orgo, to tam dizajnovo zapasuje a neposobi nijak rusivo...
ked vidim tie dorabane radia a navyse v autach ako E46 alebo E39 pripadne E38 kde maju byt atypicke radia tak sa mi chce grcat...ludia bez vkusu podla mna...
spider207 napísal:s tymto sa stotoznujem aj ja.. u mna som mal problem, ze origo aparatura bola v pohode, ale odisiel cd menic a vlastne ani zakl. aparatura nevedela prehravat mp3.. neorigo radio som zavrhol (pretoze som origofil) a nakoniec zohnal tzv. xcarlink, ktory simuluje ten cd menic a vsetko je v poriadku.. nic nie je vidno, vsetko vyzera ako origo, ale mozem si prehravat aj mp3, aj aux mam, takze nie je problem napichnut aj dalsi zdroj.. stalo to 90€ ale za zachovanie origo vzhladu mi to stalo.. a navyse sa nedegradovala kvalita zvuku ako pri nejakom FM transmitteri..
Ahmed napísal:a k comu si to pripojil? je montaz narocna? zvladnem to sam, ci ked to odnesiem ku niekomu kto ma elektrotechnicku tak to bude ok?
M3driver napísal:ked sa tu tak rozprudila debata o radiach, co odporucate do E30? je tam teraz nejake sony na mp3, co by mi az tak nevadilo (nie som audiofil), ale je strieborne... chcel by som nieco krajsie a ked uz tak aj kvalitnejsie![]()
jararak napísal:za cenu ultra namakaneho noveho sony, alebo sencora co?
btw mam pocit, ze za poslednych 10 rokov sa s radiami nic nove nevymyslelo, takze cena nemusi klesnut, plus do karat hraje fakt, ze do novsich modelov od e36 nedas nic ine okrem origo bez toho, aby to kurvilo palubovku.
ak narazas na fakt, ze nemas usb vstup, aux in a podobne sracky, tak to staci len vytiahnut von z plosaka, popripade si na to kupit prislusnu redukciu. ak chces pindat na kvalitu zvuku, ak vytiahnes nizkourovnovi signal a das to na zosik, taktiez to bude kvalitne, ale nie na origo reprakoch, tie su fakt pod psa, pokial nemas HK