... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
belowzero napísal:a nikto tu nepozna nieco take ako je docasna zmena farby?:D normalny certifikat? folia je len docasna.. cize pokial mas to robene vo firme ktora ma certifikat vedia ti vystavit karticky jak na folie s docasnou zmenou farby a nemal by byt problem pokial ja viem kamarat ma zelenu metlu dal si plastydip a nosi tu kartu pri sebe a pohodicka
belowzero napísal:Tak sa mi zda, ze zakon nedefinuje trvalu a docasnu zmenu farby vozidla. Farba vozidla je to, ako auto prave vyzera. V minulosti bola v zakonoch trochu diera (niekde je slovo "trvala"), ale ministerstva (dopravy aj vnutra) odporucaju nerozlisovat folie a laky, takze v buducich novelizaciach to bude uz asi explicitne zadefinovane, ze aj folia a plastidip je normalna zmena farby.a nikto tu nepozna nieco take ako je docasna zmena farby?:D
Dragon2311 napísal:haha pan mudry, hlavne ked ho budes mat na aute 2-3 dni, ten plastidip NEstoji cele auto 50e dokopy ale trochu viac ! a zaplatit pokutu ta to vyjde niekolkokrat lacnejsie haha tak chcem vidiet ako to budes nechtikom skrabat drahy plastidipmam auto strieborne a dam cirny plastidip. no ked ma zastavia policajti tak farbu dam dole co mi mozu spravit ?
Jebnutý štát.Dragon2311 napísal:Ze haha pan mudry... To je jak nekde na pokeci z malimi detmi... Tu ide o princip ne o to ci to budem skrabkat nechtikom... Tu nikdo nic nechape.. Seci ste tu najmudrejsi...