Dragon2311 napísal:mam auto strieborne a dam cirny plastidip. no ked ma zastavia policajti tak farbu dam dole co mi mozu spravit ? uz dlho sa o tom zludmi hadam no neviem :/

mozu ti dat pokutu a urcite si na to paragraf najdu, to ze jazdis na ciernom aute pricom mas v TP pisanu striebornu farbu ajked to na mieste odstranis nieje beztrestne (urcite to nebude mala suma) rovnako aj foliu ktoru tiez mozes strhnut, proste jazdis s autom ktore ma urcite vonkajsie sfarbenie a podla zakona ked to vonkajsie sfarbenie zmenis musis to dat zapisat do TP
nazorny priklad, mas na cervenom aute zltu foliu streknutu do zeleneho plastidipu, v TP mas cervenu, spravis nehodu ludia videli zelene auto... ako pre teba je to dobre lebo das dople plastidip a budes mat zltu foliu pripadne das vsetko dole a budes mat cervene auto... ale co ked by si ty bol ten co do teba take auto narazi, vypatrat je ho prakticky bez zapisania ECV alebo aspon tipu nemozne a vzhladom na to musis mat v TP zapisanu tu farbu co je viditelna
co sa tyka farby tak je najlepsie mat zapisanu len farbu tzn hneda, potom ak ma clovek hnedy odtien hociaky ci svetly alebo tmavy nemusi davat zapisovat ale keby dal uz svetlocervenu tak do TP musi mat farbu zapisanu cervenu...
btw folie na aute su uz teraz povazovane za tuzing a zle nalepene folie su megagrc