... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
hessy napísal:sry ze sa ti tu do toho miesam ale neviem co je na tom aute take peknevidel som ho v Ba na obchodnej tak som sa aj isiel pozret ale to auto ma absolutne nezaujalo a pripadlo mi take uplne nezaujimave...
lovebmw napísal:nezaujimave?tak to potom nebolo 5Gt
![]()
hessy napísal:
alebo bolo taky hnus poznam sry ale ja tym novym bmw neviem dojst na chut
hessy napísal:ale zase s porovnani s F01 sa mi toto paci viac ale aj tak su to hnusobyzlata 34-ka ja to tvrdim furt
![]()
lovebmw napísal:jj ostaň v 90.tich rokochuž je 21.storočie chlape
dizajny áut su iné ako pred 20rokmi
dodoIPD napísal:
lovebmw napísal:jj ostaň v 90.tich rokochuž je 21.storočie chlape
dizajny áut su iné ako pred 20rokmi
kenny napísal:Staci keby do kazdej vety nezajebes zbytocne ukazovacie zamena aj 3x.
Dojmy? Mohol si prezradit viac o aute detaily a viac sa vzit do "clanku".
A neviem co picujete do novych aut, tie auta su aj troska futurizovane aby ste o 10-15 rokov nepovedali, hm moc zastarale.
Ked uz sme pri 34 a 38micke, tiez je to povedzme nadcasove auto. A vybuchaju aj kopec novych aut z rocniku 2009!
Dalej 5GT je novinka ale po case si zvykneme. Mne sa 5GT paci! je to take krabicove auto ale ja mohutne slehy mam proste rad. (Nic si tym nekompenzujem, kto povue na majitela SUV alebo vacsieho auta, ze si kompenzuje svoje prednosti tak je chudak a zavidi...nijak inak si to neviem vysvetlit)
5GT by som chcel urcite cierne a cervenu kozu vtedy by to bolo totalne picahuste priblizovadlo.