... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lovebmw
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Bmw 5GT a prvé dojmy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 17:13

preto som vytvoril túto tému aby som vám popísal ako je to na živo :wink:
začnem tým ako som ho prvykrat zbadal......už zdiaľky bolo vidno že je to nejaké obrovské auto ktoré budí pozornosť okoloidúcich....mal som trocha obavy lebo zdiaľky to vyzeralo ako X6 či som sa nahodou nezmýlil.....no ked som vošiel do predajne tak ma to až ohromilo ked som to uvidel :shock: :shock: je to strašne mohutné =D> ten dobrý dojem budia tie tvary coupé ktoré tomu autu moc slušia....zadné svetlá sú podľa mňa strašne vydarené....Ps: na fotkách a v skutočnosti je to dosť rozdiel :-$ no a k predku tie obrie ľadvinky sa strácajú v tej veľkosti a mohutnosti tohto auta O:) a hlavne bok je strašne sexi =D> tie bezrámové okná ako v coupé vyzerajú ohromne(ale je trocha problém pri zatváraní dveri lebo to trocha drcne) :-k :D ale to je v poho.....ale ten najlepší dojem budí ked si sadnete do toho auta....už len to zatiahnutie za kľučku dverí je pôžitok ale ked si zasebou zavriete a porozhliadnete sa okolo seba tak to je k zamysleniu.....bmw malo veľakrát slabosti v interiéri preto neboli moc povedené okrem výnimiek.....tie obrovské sedačky ktoré vám poskytnú komfort ako v kresle a pozriete na ten interiér tak sa cítite ako v kancelárii....ešte väčší dojem budí tá nádherná prístrojovka z luxusnejšej 7-čky :-({|= proste zvnútra má to auto u mňa čistú jednotku s hviezdičkou =D> kvalita spracovania interiéru je na špičkovej úrovni po všetkom čo siahnete je krásne spracované :wink: takže dojem s 5Gt je úžasný..... =D> =D> budem chápať ľudí čo si to kúpia O:) :bmwball: a ešte som narýchlo odfotil :-k
Prílohy
Snímka181.jpg

lovebmw
Autor témy

Re: Bmw 5GT a prvé dojmy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 18:12

A ešte som zabudol......prvé dojmy z jazdných vlastností tiež dopíšem keď pojdem na predvádzaciu jazdu...a bonus budu fotky X1+popis v interiéru a jazde :!: :wink:

hessy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 18:12

sry ze sa ti tu do toho miesam ale neviem co je na tom aute take pekne :lol: videl som ho v Ba na obchodnej tak som sa aj isiel pozret ale to auto ma absolutne nezaujalo a pripadlo mi take uplne nezaujimave...

lovebmw
Autor témy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 18:15

hessy napísal:
sry ze sa ti tu do toho miesam ale neviem co je na tom aute take pekne :lol: videl som ho v Ba na obchodnej tak som sa aj isiel pozret ale to auto ma absolutne nezaujalo a pripadlo mi take uplne nezaujimave...

nezaujimave? :roll: tak to potom nebolo 5Gt :-k :lol:

hessy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 18:17

lovebmw napísal:
nezaujimave? :roll: tak to potom nebolo 5Gt :-k :lol:

alebo bolo taky hnus poznam sry ale ja tym novym bmw neviem dojst na chut :lol:

lovebmw
Autor témy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 18:19

hessy napísal:

alebo bolo taky hnus poznam sry ale ja tym novym bmw neviem dojst na chut :lol:

no tak to preto :D a ja som mal veľa času aby som sa s týmto dizajnom zoznámil :wink: pozeral som detaily toho auta asi polhodiny každú časť toho auta som si prezrel :wink:

hessy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 18:20

ale zase s porovnani s F01 sa mi toto paci viac ale aj tak su to hnusoby :lol: zlata 34-ka ja to tvrdim furt :D :twisted:

lovebmw
Autor témy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 18:28

hessy napísal:
ale zase s porovnani s F01 sa mi toto paci viac ale aj tak su to hnusoby :lol: zlata 34-ka ja to tvrdim furt :D :twisted:

jj ostaň v 90.tich rokoch :D už je 21.storočie chlape :D dizajny áut su iné ako pred 20rokmi 8)

dodoIPD
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 14. Decembra 2009, 19:24

lovebmw napísal:
jj ostaň v 90.tich rokoch :D už je 21.storočie chlape :D dizajny áut su iné ako pred 20rokmi 8)

[-X

lovebmw
Autor témy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 19:27

dodoIPD napísal:

[-X

[-X

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 14. Decembra 2009, 19:33

dodoIPD napísal:

[-X

ale súú
Agelias© by migo
///MARKETING

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 14. Decembra 2009, 20:22

lovebmw napísal:

má pravdu predsedo :lol:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Pondelok, 14. Decembra 2009, 20:53

Veruže zlaté staré autá. Tie niečo vydržali. Vydržia toľko tieto nové? Majú síce jeden vagón kdejakých serepetičiek, no keď sa ti to pokazí niekde na ceste, tak dovi-dopo. A o tom dizajne, keď vyšla 34, povedal som wau!!! Naposledy som to povedal pri 46. Mám 34, možno čoskoro bude 39, no potom neviem. Tá mohutnosť a dravosť v nových baworákoch je, ale postrádam tam eleganciu a hlavne vznešenosť. Ak by som mal na výber E38 a F01, výber by padol určite na 38. Pre mňa je to PÁN automobil. Nie žeby som bol nejaký odporca pokroku, ale tie nové ma vôbec neoslovujú. Kľudne ma ukameňujte, zabanujte, ale to sú moje pocity.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 14. Decembra 2009, 20:59

Staci keby do kazdej vety nezajebes zbytocne ukazovacie zamena aj 3x.
Dojmy? Mohol si prezradit viac o aute detaily a viac sa vzit do "clanku".
A neviem co picujete do novych aut, tie auta su aj troska futurizovane aby ste o 10-15 rokov nepovedali, hm moc zastarale.
Ked uz sme pri 34 a 38micke, tiez je to povedzme nadcasove auto. A vybuchaju aj kopec novych aut z rocniku 2009!
Dalej 5GT je novinka ale po case si zvykneme. Mne sa 5GT paci! je to take krabicove auto ale ja mohutne slehy mam proste rad. (Nic si tym nekompenzujem, kto povue na majitela SUV alebo vacsieho auta, ze si kompenzuje svoje prednosti tak je chudak a zavidi...nijak inak si to neviem vysvetlit)
5GT by som chcel urcite cierne a cervenu kozu vtedy by to bolo totalne picahuste priblizovadlo.

lovebmw
Autor témy

Pondelok, 14. Decembra 2009, 21:20

kenny napísal:
Staci keby do kazdej vety nezajebes zbytocne ukazovacie zamena aj 3x.
Dojmy? Mohol si prezradit viac o aute detaily a viac sa vzit do "clanku".
A neviem co picujete do novych aut, tie auta su aj troska futurizovane aby ste o 10-15 rokov nepovedali, hm moc zastarale.
Ked uz sme pri 34 a 38micke, tiez je to povedzme nadcasove auto. A vybuchaju aj kopec novych aut z rocniku 2009!
Dalej 5GT je novinka ale po case si zvykneme. Mne sa 5GT paci! je to take krabicove auto ale ja mohutne slehy mam proste rad. (Nic si tym nekompenzujem, kto povue na majitela SUV alebo vacsieho auta, ze si kompenzuje svoje prednosti tak je chudak a zavidi...nijak inak si to neviem vysvetlit)
5GT by som chcel urcite cierne a cervenu kozu vtedy by to bolo totalne picahuste priblizovadlo.

a čo mam furt povedať 5gt? ](*,) ....a dojmy ešte budú neboj sa :roll: :D to len tak v skratke :-k \:D/ :P Keď budeme skúšať 5GT tak poviem väčšie podrobnosti :wink: ale neviem kedy možno za týžden skor ja neviem :-$ a dúfam že natočím aj nejaké video....hlavne chcem vyskúšať čo to urobí ked prepnem z režimu comfort na sport+ \:D/ :D a ešte aj nejaké fotky porobim zvnútra a tak detaily hocijaké zachytim dufam :-$ :-" a teším sa strašne aj na X1 \:D/ \:D/ som zvedavý čo to dokáže :D
Naposledy upravil/-a lovebmw v Pondelok, 14. Decembra 2009, 21:26, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných