... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Re: Bmw 5GT a prvé dojmy

Utorok, 15. Decembra 2009, 17:50

lovebmw napísal:
všetky E-čka su pre hessyho a pre mňa sú F-ka :lol:

Nechaj ho tak, o 10 rokov si bude honit klacka nad Fkami a trieskat si hlavu o stenu, ze co to trepal. :mrgreen:
Uvidite samy, ze kazde automobilky sa zgrcaju a BMW v designe bude vizerat zasa najlepsie.
:mrgreen:

lovebmw
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Utorok, 15. Decembra 2009, 19:14

kenny napísal:

Nechaj ho tak, o 10 rokov si bude honit klacka nad Fkami a trieskat si hlavu o stenu, ze co to trepal. :mrgreen:
Uvidite samy, ze kazde automobilky sa zgrcaju a BMW v designe bude vizerat zasa najlepsie.

no asi tak nejak :-k :lol:

winter
Auto: G05 X5 45e
Kraj: Nitriansky

Streda, 16. Decembra 2009, 15:39

Zaujal ma koncept tohoto auta, trosku zvysili uzitkove vlastnosti bavorakov (velky nakladaci otvor kufra).
Soferoval som ho na testovacej jazde a mam zmiesane pocity.
Najslabsi motor bol neskutocny, brutalny tah. Nadherna navigacia.
Sekvencne radenie na 8 stupnovej prevodovke vyborne.
Tymto sa moje nadsenie skoncilo.

To auto nie je ani sportove, ani komfortne. Zdalo sa mi ze na hrby je to dost
citlive a prevodovka pri prufsich pohyboch plynu radi dost necitlivo.
A trosku pomaly. Skusal som hlavne rezimy sport a comfort. Sport+ mi nedovolili :-)

Potom som sa pohynal na stopke a odbocoval doprava a kedze isli auta, tak som
riadne pridal. Chvilu nic, potom trhnuty odpich, preklz kolies a nasledoval
podla mna prehnany zasah elektroniky, ktora prudko pribrzdila kolesa a
auto sa riadne hozhupalo. Kazdopadne som to necakal.

Kufor je plytky. Toto auto bolo v konfiguracii 3 sedadla vzadu. Dali sa posunut
viac dopredu na ukor kufra, ale operadla sa uz viac sklopit dozadu nedali.
Vraj v konfiguracii 2 sedadla vzadu sa tie po posunuti dopredu daju dat viac na lezato.
Inak miesta vzadu bolo fakt dost.

Po jazde som sa tou istou cestou isel previezt na mojej E46 a poviem vam,
ze by som nemenil. Teda ten motor by som si kludne dal prehodit :-)))
G05 X5 45e
ex F20, 120dA
ex E46, 318i

lovebmw
Autor témy

Streda, 16. Decembra 2009, 15:55

no vidiš dik že si im to opisal namiesto mňa :wink: :-" škoda že som to skorej nemohol napísať ja #-o ale možnosť vyskúšať GT ešte len bude :cry: [-o< takže dúfam že aspoň fotky nejaké porobim :bmwball:

hessy

Streda, 16. Decembra 2009, 17:52

kenny napísal:

strasne vtipne... urcite nebudem mat ziadne F-ko a urcite nie nove BMW :wink: racej si kupim lexus co su omnoho krajsie auta ako tieto nove bmw ale vidno ze kazdy ma ine nazory

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Streda, 16. Decembra 2009, 21:02

hessy napísal:

strasne vtipne... urcite nebudem mat ziadne F-ko a urcite nie nove BMW :wink: racej si kupim lexus co su omnoho krajsie auta ako tieto nove bmw ale vidno ze kazdy ma ine nazory

lexus mozno pekny na pohlad, ale inak :-&
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

hessy

Streda, 16. Decembra 2009, 22:17

Peter92 napísal:
lexus mozno pekny na pohlad, ale inak :-&

ano ja som zabudol ze ked sme na bmw fore tak vsetko co je napisane o bmw nahodou zle alebo len vyjadrenie ze sa ti nieco od bmw nepaci uz je zle, prepacte mi to a rovno mi dajte ban ze som si vobec dovolil opovrhovat bmw

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Streda, 16. Decembra 2009, 22:32

hessy napísal:

ano ja som zabudol ze ked sme na bmw fore tak vsetko co je napisane o bmw nahodou zle alebo len vyjadrenie ze sa ti nieco od bmw nepaci uz je zle, prepacte mi to a rovno mi dajte ban ze som si vobec dovolil opovrhovat bmw

ja som napisal ze je zle ze sa ti nepacia nove BMW? ja som napisal ze lexus vyzera pekne len z vonka ale zvnutra je to slabota, nehovoriac motory [-X ...treba sa vydychat a ukludnit sa, nikto ti tu nenadava ani nikomu nevadi tvoj nazor o novych baworoch #-o
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

lovebmw
Autor témy

Štvrtok, 17. Decembra 2009, 07:51

ja mám zase k lexusu pozitívny vzťah :wink: pravdu povediac je to moja druhá najobľubenejšia značka :-" :wink: lebo tiež robia dobrú konkurenciu bmw ps:na mníchovskú značku nemajú ale aj tak :-$ :D 8) samozrejme že na bmw nedám dopustiť ale lexus mám rád....napr. konkurent pre E90 je IS a tam si myslím že motory sú celkom fajn.... a obecne si myslím že IS patrí medzi tie najpohľadnejšie auta nižšej triedy :oops: :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných