... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
lovebmw napísal:a teším sa strašne aj na X1![]()
som zvedavý čo to dokáže
Peter92 napísal:X1 som par krat videl, fesne auticko aj zpredu aj zozadu, ale zozadu na mna posobila ako a6 allroad
lovebmw napísal:jj ostaň v 90.tich rokochuž je 21.storočie chlape
dizajny áut su iné ako pred 20rokmi
hessy napísal:
ja ostanem urcitetieto nove grce mi nic nehovoria kazdy ma iny nazor na design a inak dost nechapem napriklad teba ked sa napriklad niekomu novy design bmw nepaci hned to vytahujes taketo blbosti je to kazdeho osobytna vec a to ze je 21. storocie je mi u riti
lovebmw napísal:grce?bože ako si nevážiš robotu inýchje fajn niečo okomentovať grcom ked to nerobíš ty sám
a mam tiež u riti či žiješ v dizajne starych alebo nových bavorákov ale nazvať niečo grc v bmw
to si nezaslúžia
hessy napísal:
je to tak proste hovor si co chces ale nove bmw su pekne hnusne a nerobim sam, nemusim, nemam tu potrebu robit navrhy u bmw par krat som si to skusil a nemam dalej tu potrebu, a nezasluzia zasa je to len vec nazoru
lovebmw napísal:no všetko v poriadku ale vie ma naštvať ked niekto povie že to je grckeby si aspoň povedal že no to sa im moc nevydarilo....alebo má to škarede svetla alebo neviem čo tak to je už ina vec
![]()
hessy napísal:
ja sa hadat nechcem aj ked to tak mozno vyzeraale celkopvo design novych bmw Fxx sa mi vobec nepacia
lovebmw napísal:ani ja![]()
ono to je aj tým že ja mam tak rád bmw že sa mi všetky proste páčia
![]()
a musim priznať že pre mňa mala asi naj čaro e39,e46,e34 a e60
takže chápem každého komu sa nepačia tieto dizajny nových F-iek
hessy napísal:
ja mozem skoro vsetky bmw teda vlaste az od F nemusim
xtreme napísal:chalani, na co taketo debaty.. kazdemu sa paci nieco ine.. napriklad mna zaujme aj yeti a soul.. nemam nic ani proti audi.. myslim ze kazda znacka ma pekne ale aj menej vydarene auta.. uz je na kazdeho nazore, ktore kde zaradi. mne sa toto auto nepaci, myslim ze jedine co je na tom pekne su predne svetla.. podla mna uz samotna myslienka vyrabat bmw ako liftback nebola najstastnejsim riesenim pre priaznivcov znacky, ale z hladiska fungovania podniku na trhu, sa to dalo cakat uz davno. podla mna idu v bmw presne tym smerom, ktory im umozni dalsie fungovanie v buducnosti , získaju si novych zakaznikov, sirsi sortiment oslovi vacsiu skupinu zakaznikov. ak sa chcu vyrovnat napredovaniu konkurencie, nic ine im nezostavalo, tak isto aj SUV. ked vidim kolko fanusikov si uz suv-cka od bmw ziskalo, tak az nechapem.. a tiez sa tu riesilo ze naco vysoku svetlu vysku, radsej auto pri zemi, a bla bla bla.. a uz je to tu.. kolko suv-ciek stretavate na ceste?ja cakam este allroad.. ak sa to nebude pacit mne, bude sa to pacit inym.. kazdopadne liftback je prakticke riesenie, a verim tomu ze svojim fanusikov si najde. ja si vyberiem bud ine auto z danej znacky, alebo mam na vyber mnoho inych znaciek. bmw nie su jedina automobilka..
som rad ze nas tu lovebmw informuje o najnovsich autach a diani v automobilke, aspon sme v obraze. diki moc