... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:V podstate môže byť ...
bruno75 napísal:nie som v tom odbornik, ale ja by som to skor videl na tie otacky pripadne ze ti automat zle podradil
x-drive by som za tym nevidel, prave vdaka pohonu vsetkych kolies sa auto moze "opriet" do cesty vacsou plochou a tym padom lepsie akcelerovat...
tvoje auticko uz ma nieco za sebou, takze je mozne, ze zopar konikov uz bude na odpocinku...
buy-10 napísal:chcem sa ta spytat, xdrive medzi LCI a non LCI je niaky rozdfiel?ale vlastne ty mas uz 235 koni, tak to nic potom,sakra..
bruno75 napísal:
odpovedal si si sam![]()
inak nemal by som nic proti tomu postavit nase auta vedla seba
ak by ta to zaujimalo, tu je video ako moje auto akceleruje http://www.youtube.com/watch?v=CDviLHpos2Y
mexican napísal:Ono v akcelerácii 0-100 sú rýchlejšie xDrive voči zadokolkám hlavne kým sa auto pohne z miesta, kedy by mohli zadné kolá preklzovať. Tam xDrive pomôže. Potom na vyšších prevodových stupňoch, kde nie je na kolesách tak veľký krútiaci moment, resp keď už je auto v pohybe a zadná náprava má zvýšený prítlak vplyvom zrýchľovania, má zadokolka navrch, keďže má nižšie mechanické straty v celkovom hnacom ústrojí.
buy-10 napísal:hmmm, ale aj tak sa mi to zda niake divne, aby ma C220d dostalo... to mi fakt nejde do hlavy...
mexican napísal:Treba test zopakovať za vopred definovaných podmienok, lebo takto spätne sa už nikto nedopátra, kto kedy ako a čo presne v oboch autách robil. Robiť súdy a hneď odpisovať auto na základe jednoho predbehnutia je trošku unáhlené. To mohlo byť napr. tak, že kým si ty zareagoval, tak on už bol rozbehnutý, kým tvoj automat podradil, tiež mohlo chvíľu trvať, nemal si plyn úplne na podlahe atď, atď, atď.....
shark2 napísal:
a nema kamos prelepene oznacenie vzadu ???ze ma 350CDI a si dal take a potom sa cuduju ludia, ja to vzdy na svojom aute davam dole tie znaky ale znamy vzdy na silnu motorizaciu si da najslabsie oznacenie a sa potom z toho bavi
bruno75 napísal:dakujeme mexicanovi za pekny technicky popis![]()
empiricky potvrdene - na mojom videu vidno ako to z 0 do 60 vystreli ako raketa, od 80 do 120 trochu zlenivie a od 130 do 160 chyti druhy dych - aspon mne sa tak zda![]()
buy, skus si to natocit aj ty na video - ak ti to pojde vyrazne pomalsie, mas asi problem, inak si myslim, ze rozdiel tych 4-5 koni nemoze byt markantny... a ani ja neviem ci vsetkych mojich 235 tatosov taha ako ma...