... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
petrík napísal:by si sa divilJa by som gril kupil tiez, ale liatinovy, nech mi nedviha predok nad 200kmh.A k tomu difuzoru, daj tam radsej poriadne kridlo
, na 316 to staci.
petrík napísal:Ja by som gril kupil tiez, ale liatinovy, nech mi nedviha predok nad 200kmh.A k tomu difuzoru, daj tam radsej poriadne kridlo
, na 316 to staci.
316i napísal:Petrík, radšej mi napíš, ako sa to objednáva cez bimmian.com, ako sa tam prvý krát prihlásiť, a ten liatinový gril minulý týždeň švagor kúpil v liedli - akcia 400Sk!!! je malý, ale váži 30kg - to by mal byť dostatočný prítlak na prednú nápravu - Ti ho za to kúpim. Včera som menil ten výfuk, a boli tam takí mladí s golfom TDI "čo nepoznajú 316i" a si tam robili posmešky, že či si myslím, že z tej 1.6 vyžmýkam tým športovým štvorfýfukom vyšší výkon... som im povedal, že mojim snom bolo vždy načipované TDI...
316i napísal:Petrík, radšej mi napíš, ako sa to objednáva cez bimmian.com, ako sa tam prvý krát prihlásiť, a ten liatinový gril minulý týždeň švagor kúpil v liedli - akcia 400Sk!!! je malý, ale váži 30kg - to by mal byť dostatočný prítlak na prednú nápravu - Ti ho za to kúpim. Včera som menil ten výfuk, a boli tam takí mladí s golfom TDI "čo nepoznajú 316i" a si tam robili posmešky, že či si myslím, že z tej 1.6 vyžmýkam tým športovým štvorfýfukom vyšší výkon... som im povedal, že mojim snom bolo vždy načipované TDI... tak chlapci podrástli o pár cm, ale keď som to štartol, už sa bárs nesmiali...
WooDoo napísal:316i : Co sa skryva pod kapotou? prezrad nam