... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
petrík napísal:Ta Peťo kedy pošleš hudbu z nového remusa?
![]()
Zasran malý zase kašle, ak sa to zlepší, tak prídeme vypočuť.
A ten gril ak dobre pečie,kúpim.
A na zlepšenie prítlaku dám dopredu 3201cm3
316i napísal:Remus robí výfuky aj pre F1, tak som im dal príležitosť. V nízkych otáčkach je zvuk hlbší a hrubší, medziplyny sú výraznejšie, ale ten plechový akcent vo vyšších otáčkach ostal. Dám si to ešte skontrolovať - potrubie + kat. Ale som spokojný, jazdím s otvoreným oknom s uchom vonku /kua až na tú kosu/, ráno a večer leštím koncovky výfuku..., mám dojem, že sa tomu motoru ľahšie dýcha /subjektívny pocit/.
petrík napísal:Ako u vás? Sneží? Lepšie sa ti bude šmýkat, netreba tolko výkonu. Ak sa nebojíš! Malý ide spat, aj by sme prišli na autodráhu, ale už bude veľa hodín.
Bude už ten remus sound?
Aj Robo s Nickim majú dobré postavenie, ráno dávam budíka. Minule som tiež vstal a žena sa mi doteraz smeje.
Ten bimmian je ok, das fedex overnight a mas to na druhy den. Obj komplet carbon interier
316i napísal:Tomu objednávaniu z USA sa asi vyhnem, neverím, že tam vedia čo je Slovensko. Ten zadný difusor si objednám priamo z BMW /M3 CSL/ a na karbónový gril sa vyj..em. Strechu dám olepiť karbónovou fóliou /ak presvedčím Diabla/ a skúsim zohnať 19"disky z búračky /alebo čorky/ M3 CSL - poliaci dokážu nemožné. Bobostyling dúfam dodá karbónové mračítka a raptor /alebo bmwstyle/ angeleyes. Amen.
316i napísal:Spomínal, že firma, ktorá mu dodáva fólie už má v ponuke aj karbónové, dajú sa teplom nalepiť aj na "3D povrchy". Ak sa na to dá nahovoriť, dám to jemu. Zavolám mu po víkende.
316i napísal:Ráno vyber PC a od pol ôsmej sme v kontakte /pokec F1/. Len dúfam, že Ťa tá tvoja znovu nepresvedčí, lebo to nám robia naschvál, vždy chcú sex, keď ide formula...