... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SurrendeR napísal:presne tak... treba mat napisane ze objekt monitorovany kamerou.. az potom sa da pouzit pripadne na sude..
to ta ma brat v takej laske ked ti kradne znak z kapoty a chce ti rozbit auto?
Avenger napísal:za toto by ale bramborak dostal basu podla nasich zakonov... niesme v USA ....
btw trosku mimo ale minule som sa dozvedel ,ze keby som niekoho videl ako kradne auto a spacifikoval ho kym pridu chlpati tak ma vraj moze udat za obmedzovanie slobody wtf???
Adam_BA napísal:moj učiteľ práva mi to hovoril takto...každý je oprávnený obmedziť osobnú slobodu na čas kým prídu policajti ak pristihneš osobu páchať priestupok alebo trestný čin....takže myslím, že aj keby ťa udal, ty si to obhájiš
Le Gend napísal:Pozdrzat podozriveho mas pravo, robia to aj revizori v autobusoch.
Ak by si vsak nanho neadekvatne zautocil a jemu by lekar potvrdil "ublizenie na zdravi", uz by si mal problem aj ty.
SurrendeR napísal:presne tak... treba mat napisane ze objekt monitorovany kamerou.. az potom sa da pouzit pripadne na sude..
to ta ma brat v takej laske ked ti kradne znak z kapoty a chce ti rozbit auto?
TT-SIMIK napísal:Ešte sa máme od ameriky čo učit......tam ked ti niekto vnikne na majetok,tak ho máš pravo napadnuť......