... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bramborak napísal:poradim ti.moj brat bol tazky gambler prehral mojim rodicom tolko penez ze katastrofa...ja som kludna povaha az po urcity bod...aj ked mal brat o 40kg viac rozbil som mu tak papulu ze do neska na to nezabudol a to je uz 14r od incidentu teraz je uplne v pohode.pouzi fakt tvrde nasilie ako ja a ked to nepomoze tak ries prepisahojte, mam taky specificky problem...
mam brata mladsieho,ako to slusne povedat, proste cisty k***** .
ničil prvé auto co sme mali - vozil som sa na nom ja,ale bolo tatkové.tak sa to moc neriesilo.
teraz mam uz vlastné a chysta sa na ňho. problém je ten, že som to svoje auto dal na tatka oficialne,kedze mam nieco nad 20rokov a čo sa tyka poistky,bola tam lepsia cena![]()
a moj problem spočíva v tom, ze ak nieco urobí uz spominané individuum, tak ho chcem udať, ale asi nemam preco,kedze auto nieje oficialne moje...
dá sa to nejako... nejakou darovacou listinou alebo cim okrem prepisu,aby som bol ja majitelom toho auta? nechce sa mi davat 30eur za nič (prepis v okrese)
doplnim, ze na predchadzajucom aute urobil 2x preliačiny, z toho jednu kopancom do blatnika cca 20cm priemer, nastriekal to bielou farbou - kapotu,blatnik,dvere, posypal travou kapotu a čelne sklo, plul na okno a podobne veci,ktore radsej ani pisat nebudem.
viete mi niekto poradit?![]()
BADY napísal:obojok z elektrošokmi a snimac na priblyzenie k autu
bramborak napísal:este to nieje prepisane, ale MATYSON, díky za varovanie, sice s takou moznostou radsej nepocitam,ale čo ak... , vidim ze ten prepis je nutný bez debaty dalsejkeby som vedel... , a to len kvoli par euram co som chcel usetrit na poistke
danko2002 napísal:Zaujimavy,specificky problem...
Vies ono je to narocne dostanes vela rad od vela ludi,ale myslim si,ze jednoznacne najlepsie je prepis auta na teba to je prvorade!!!
Druhorade je mu dat dobre na p..u.
Lebo pamatajte...Ludia sa vzdy boja len bitky(darmo pekne slova a prehovaranie to nic nepomaha)
Samozrejme,ze mu nedaj len tak za bieleho dna,ale niekde vecer priklad ked pojde domov z disko a poriadne nech si to zapamata,neboj sa on bude vediet od koho to je!
Len sa netreba bat,ked to je tak ako pises riesil by som to takto![]()
PS-nepustajte sa do mna za moj nazor,je to moj nazor ja by som to riesil takto keby islo o moje veci a najma auto!