... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
iste
Kraj: Bratislavský

Re: bez komentara

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 07:40

moderna doba a kradnu sa znaky [-( teraz musis ukradnut ty,aby bol kolobeh zachovany:) ale ne moj :twisted:

swandes
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 08:04

S pastuu im po vajcach ! :-$
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 08:10

ten znak mu nalepit ciernym silikonom na gule a potom strhnut.
pomimo ked uz bude ta pistol so silikonom blizko prdele, nadrbat tam toho silikonu..
ked uz sa bude pchat silikon do prdele, naskor tam pustit kompresorom trosku oxygenu, a utesnit silikonom..
buzeranti.. #-o
.

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 08:12

:lol: :lol: my máš ale nápady

cretino
Auto: ..kombik :)

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 08:28

xtreme napísal:
ten znak mu nalepit ciernym silikonom na gule a potom strhnut.
pomimo ked uz bude ta pistol so silikonom blizko prdele, nadrbat tam toho silikonu..
ked uz sa bude pchat silikon do prdele, naskor tam pustit kompresorom trosku oxygenu, a utesnit silikonom..
buzeranti.. #-o

:shock: :D dost slusne napisane, ale ineho si fakt nezasluzi kkt... :!:
F11 525d
E70 35d

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 08:31

Zas si to zober z pohľahu nejakého vagabunda. ,,On vydrbal somnou, ja vydrbem s ním'' a šrobovákom ti aspoň krásne poškrábe kapotu, vpredu, vzadu. Vybúri sa na tebe, a ak máš ľahko zapamätateľné auto, tak sa aj vráti. JE to svinstvo, ale aj to sa už stalo. A je to dôvod prečo si nekúpim carbon znak, ani čierno-biely. Proste načo? Ale keď chytím niekoho takého, tak ho naložím do kufra, a dojdeme a zraz :twisted: :twisted:

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 08:32

FightClub :mrgreen:

xtreme

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 08:37

Cosmo napísal:
Zas si to zober z pohľahu nejakého vagabunda. ,,On vydrbal somnou, ja vydrbem s ním'' a šrobovákom ti aspoň krásne poškrábe kapotu, vpredu, vzadu. Vybúri sa na tebe, a ak máš ľahko zapamätateľné auto, tak sa aj vráti. JE to svinstvo, ale aj to sa už stalo. A je to dôvod prečo si nekúpim carbon znak, ani čierno-biely. Proste načo? Ale keď chytím niekoho takého, tak ho naložím do kufra, a dojdeme a zraz :twisted: :twisted:

so mnou by uz po tom oxygene a silikone nevydrbal tomu ver.. :lol: a na druhej strane kebyze ho chytim tak som lahko zapamatatelny cely, nie len moje auto.. 8-[ :-s
sakra, naprd ze teraz si musim davat bacha na cisty register.. :oops: :lol: :lol:
.

Bodka
Auto: EX: E36 325TD

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 09:28

Som aj rozmyslal, ze ked budem davat novy znak, tak si ho poznacim trosku. Keby nieco. A jak by sa nahodou stalo a najdem ho niekomu na aute...
Obrázok

iste

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 09:35

ja som mal poznacene tiez:( ujebali mi mobil a ked ho nasli cez imei,tak chlapik povedal ze ho kupil na pumpe od homlesa a tym to haslo.nemal som nic,ani hovno..bolo skratene vysetrovanie a len ma to stalo cas:(

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 11:51

Su to spiny, mne sa to uz tiez stalo, niektori si s tym naozaj len liecia komplexy. Mne ho chceli udrbat, nepodarilo sa, strhli ale cely vrch zo znaku. No chytit takeho cloveka tak neviem neviem...
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

k33p
Auto: e87

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 15:05

mne ujebali ventilky uplne najkrajsie co som dostal darom [diky števo] nejaky fatak na micubisi ale spz som si nevsimol...pri antolskej nemocnici ANI 48hodin som ich nemal na aute.... :(
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 15:30

ujebali ti znak, za 15 eur mas druhy

mne ujebali mkovu listu, nova ma stala 40e a teraz este musim zohnat donej logo to stoji 33

ujebali mi puklicku z elektronu, nova stoji 40e, budem ju musiet opieskovat, aspon 5e zato necham, dat na lakovanie, to minimalne dalsich 10e, medzitym cas, nervy, benzin pretoze vsetko je kade date roztrusene aj mimo mesta.

ja tej osobe prajem len to nech sa tyzden nevie vysrat a ked to nanho pride, bude naprostred preplnenej elektricky :twisted:
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 16:31

takymto chujom nasrat do ruk a nepustit ich k vode... ked videli, ze znak mam doskrabany, vzadu ziadny, iba prelepene dierky, tak si aspon zobrali 1 krytku z kolesa, ostatne im asi nesli, odlomili listu na dverach.... nasiel som ju hned vedla dveri...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

xtreme

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 20:38

jararak napísal:
ujebali ti znak, za 15 eur mas druhy

mne ujebali mkovu listu, nova ma stala 40e a teraz este musim zohnat donej logo to stoji 33

ujebali mi puklicku z elektronu, nova stoji 40e, budem ju musiet opieskovat, aspon 5e zato necham, dat na lakovanie, to minimalne dalsich 10e, medzitym cas, nervy, benzin pretoze vsetko je kade date roztrusene aj mimo mesta.

ja tej osobe prajem len to nech sa tyzden nevie vysrat a ked to nanho pride, bude naprostred preplnenej elektricky :twisted:

a mne ked ujebali komplet vsetky listy??? to si vyrataj kolko to je prachov.. plus prednu masku, plus poskodili cely predok kde drzia svetla a uz dva krat sa mi pokusali (chvalabohu neuspesne) ujebat elektrony..su to kokoti, socky vyjebane, co pre par korun donicia pekne auto..
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných