... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
xtreme napísal:ten znak mu nalepit ciernym silikonom na gule a potom strhnut.
pomimo ked uz bude ta pistol so silikonom blizko prdele, nadrbat tam toho silikonu..
ked uz sa bude pchat silikon do prdele, naskor tam pustit kompresorom trosku oxygenu, a utesnit silikonom..
buzeranti..
Cosmo napísal:Zas si to zober z pohľahu nejakého vagabunda. ,,On vydrbal somnou, ja vydrbem s ním'' a šrobovákom ti aspoň krásne poškrábe kapotu, vpredu, vzadu. Vybúri sa na tebe, a ak máš ľahko zapamätateľné auto, tak sa aj vráti. JE to svinstvo, ale aj to sa už stalo. A je to dôvod prečo si nekúpim carbon znak, ani čierno-biely. Proste načo? Ale keď chytím niekoho takého, tak ho naložím do kufra, a dojdeme a zraz![]()
jararak napísal:ujebali ti znak, za 15 eur mas druhy
mne ujebali mkovu listu, nova ma stala 40e a teraz este musim zohnat donej logo to stoji 33
ujebali mi puklicku z elektronu, nova stoji 40e, budem ju musiet opieskovat, aspon 5e zato necham, dat na lakovanie, to minimalne dalsich 10e, medzitym cas, nervy, benzin pretoze vsetko je kade date roztrusene aj mimo mesta.
ja tej osobe prajem len to nech sa tyzden nevie vysrat a ked to nanho pride, bude naprostred preplnenej elektricky