... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

323/525
Auto: 525tds, Alpina B10
Kraj: Žilinský

Re: bez komentara -KURVA DALSIA KRADEZ .str.3

Pondelok, 30. Novembra 2009, 20:34

VB, resp. policia ???
Majte rozum, ti maju ine starosti. Treba zastavovat, buzerovat a pripadne brat od slusnych ludi pokuty. Viete vy vobec, kolko usilia a ludi treba na zabezpecenie takych "celoslovenskych bezpecnostnych akcii" ??? Myslene na nezmyselne dopravne znacky. Oni sa nejakymi nasimi BMW znakmi zaoberat nebudu. Ked ti ukradnu auto, maju to na haku - neschopnost sama. Je smiesne pocuvat ich otazky a argumenty, ako co nejde. Maju nas vsetkych za bandu hlupakov, ktori im zarabaju na mzdy, od panov ministrov a premiera pocnuc.
Tu si napr. policajti (mestski aj statni) "nevedia" (akoze) dat rady s par hulvatmi, ktori jazdia skoro kazdu noc po travnikoch a likviduju ich. Obyvatelia stavaju vselijake zatarasy, aby tadial nemohli prejst - to je smiesne v pravnom state. To slovicko "pravny" je myslene s patricnou davkou ironie, sarkazmu a neviem, coho este. FUCK taky pravny stat !! (vid SKRUCANY, ZITNY a dalsi. Ved oni len zabili cloveka - vyjebane "celebrity". To je mozne len na Slovensku... Na take "nase" celebrity by som ani nenaplul !)
A to si piste, ze ked takeho cloveka, co likviduje auto, niekto preplesne, hoci aj pri cine, bude mat neskutocne problemy.
Prepacte, zbytocne som sa rozohnil.

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Re: bez komentara

Pondelok, 30. Novembra 2009, 20:46

xtreme napísal:
ten znak mu nalepit ciernym silikonom na gule a potom strhnut.
pomimo ked uz bude ta pistol so silikonom blizko prdele, nadrbat tam toho silikonu..
ked uz sa bude pchat silikon do prdele, naskor tam pustit kompresorom trosku oxygenu, a utesnit silikonom..
buzeranti.. #-o

:mrgreen: :mrgreen: no ta toto si zabil jak sa len dalo...pukam z toho :lol: ale fakt nechapem naco to nekomu je :-k akoze pred desatimi rokmi to bolo v mode ale teraz???

Užívateľov profilový obrázok
maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Re: bez komentara -KURVA DALSIA KRADEZ .str.3

Pondelok, 30. Novembra 2009, 22:12

323/525 napísal:
VB, resp. policia ???
Majte rozum, ti maju ine starosti. Treba zastavovat, buzerovat a pripadne brat od slusnych ludi pokuty. Viete vy vobec, kolko usilia a ludi treba na zabezpecenie takych "celoslovenskych bezpecnostnych akcii" ??? Myslene na nezmyselne dopravne znacky. Oni sa nejakymi nasimi BMW znakmi zaoberat nebudu. Ked ti ukradnu auto, maju to na haku - neschopnost sama. Je smiesne pocuvat ich otazky a argumenty, ako co nejde. Maju nas vsetkych za bandu hlupakov, ktori im zarabaju na mzdy, od panov ministrov a premiera pocnuc.
Tu si napr. policajti (mestski aj statni) "nevedia" (akoze) dat rady s par hulvatmi, ktori jazdia skoro kazdu noc po travnikoch a likviduju ich. Obyvatelia stavaju vselijake zatarasy, aby tadial nemohli prejst - to je smiesne v pravnom state. To slovicko "pravny" je myslene s patricnou davkou ironie, sarkazmu a neviem, coho este. FUCK taky pravny stat !! (vid SKRUCANY, ZITNY a dalsi. Ved oni len zabili cloveka - vyjebane "celebrity". To je mozne len na Slovensku... Na take "nase" celebrity by som ani nenaplul !)
A to si piste, ze ked takeho cloveka, co likviduje auto, niekto preplesne, hoci aj pri cine, bude mat neskutocne problemy.
Prepacte, zbytocne som sa rozohnil.

RE5PECT =D> =D> =D> =D> =D>
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Re: bez komentara

Utorok, 1. Decembra 2009, 09:22

xtreme napísal:
ten znak mu nalepit ciernym silikonom na gule a potom strhnut.
pomimo ked uz bude ta pistol so silikonom blizko prdele, nadrbat tam toho silikonu..
ked uz sa bude pchat silikon do prdele, naskor tam pustit kompresorom trosku oxygenu, a utesnit silikonom..
buzeranti.. #-o

ty labuznik :lol:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Nadzi

Re: bez komentara -KU*** DALSIA KRADEZ .str.3

Pondelok, 14. Decembra 2009, 13:31

Nom zatial este nemam bmw a som tu uplne novy ale rad sa podelim o jednu radu ako chytit takeho kto vam nieco ukradne.

zadovazit si nieco taketo... http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... Itemid=158

ja som si to zohnal za necelych 40 eur a staci ked sa to polozi na palubnu dosku alebo na spetne zrkadielko zavesi a mate ho nahraneho :twisted:

Vlad

Pondelok, 14. Decembra 2009, 13:54

.
Naposledy upravil/-a Vlad v Utorok, 8. Októbra 2024, 17:38, upravené celkom 1 krát.

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Pondelok, 14. Decembra 2009, 14:17

a ako to planujes pouzit?! 8-[
treba to zapnut manualne a bateria ma vydrz 2-3 hodiny... to pred opustenim auta vzdy zapnes a ked sa vratis, tak vymenis bateriu a vymazes pamat, aby si to mohol pouzit pred dalsim opustenim auta? okrem toho, naco je nahranie niekoho, ked ta nahravka ostane jemu? auto by sa ti muselo vratit a aj s perom... to radsej dat 40 Eur za tajny vypinac :-k
Subaru WRX STi

Nadzi

Pondelok, 14. Decembra 2009, 14:28

no nehovorim ze to zachrani auto ale napriklad ako tu niekto pise ze mu ukradli znak alebo mu doskriabali auto...

celkovo ta stranka www.spyshop.sk je dost zaujimava su tam zaujimave veci...
pokial sa dostane do auta no tak je problem...

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Pondelok, 14. Decembra 2009, 14:38

nechcem ti nic do toho hovorit, ale to pero sa da zohnat so 4GB pamatou za ovela nizsiu cenu...
a ked sa stym pohras, tak to pero rozmontujes, pripojis priamo na zdroj, resp na central, ze ked auto zamknes tak sa ti aktivuje. mas zaznam. a ked si smeker a blazon, tak si budes odosielat neako na pocitac co mas doma :-D len to neako este vymysliet...

Vlad

Pondelok, 14. Decembra 2009, 15:48

.
Naposledy upravil/-a Vlad v Utorok, 8. Októbra 2024, 17:38, upravené celkom 1 krát.

Nadzi

Pondelok, 14. Decembra 2009, 16:16

no to pero sa da dostat s ebay.co.uk za par libier teda par eur tuna je to strasne predrazene...

Nadzi

Pondelok, 14. Decembra 2009, 16:26

aj toto moze vyzerat dobre :lol: http://www.alza.sk/the-spykee-wifi-robot-d106108.htm
proste ho len polozite na stolicku a on ked zaznamena pohyb tak vam posle fotku co vidi na email ovladane je to cez wifi alebo internet kde kolvek na svete...

len ej to dost drahe ale da sa to zohnat za polovicnu cenu... no taka blbosticka :D

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 14. Decembra 2009, 19:25

Mne dneska niekto pri Zvaracaku v BA okolo obeda ukradol prednu znacku aj s listou ,zadna mi ostala kedze je prisrobovana... bol som to nahlasit a tento spas ma bude stat 50eur + vybavovacky :(

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 14. Decembra 2009, 20:57

Volakto na teba natankuje a nezaplati :lol:
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Nadzi

Pondelok, 14. Decembra 2009, 20:57

50 eur? ja osm ju stratil a nahlasil som to ako kradez a dali mi nove spztky za 17 eur v bratislave petrzalke na kopcianskej ulici.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 203 neregistrovaných