Polámať ruky tomu, kto opisoval TP do slovenskej verzie. Mám dva brambory a v obidvoch TP sú chyby. Jedno auto je dovoz z Talianska, druhé z Francúzka. Napr. E34ka v TP, rok výroby 1922
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
. Pri zápise sa ma spýtal na rok, vravím 1992 (podľa VIN) a to bolo všetko. Na STK sa len usmial. Samozrejme záleží aj od človeka za okienkom.
Nechápem prečo by si mal majiteľ riešiť opravu v TP. TP si majitel nevytlačil z riti, ale dostal ako hotovú vec z úradu, tak nech si to úrad na svoje náklady opraví. To je iba sprosté prenášanie zodpovednosti. Kurva toto je bananistan naše Slovensko a úrady. Že my sa v dnešnej dobe stále jebeme s nejakými papierami a prepisami, zápisami. Máš VIN, jedinečný identifikátor vozidla ktorí ti povie komplet všetko o aute a nie, že by príslušníci mali nejakú online/offline databázu a všetko si jednoducho čekli oskenovaním nejakého čiarového alebo QR kódu, z kartičky, ktorá ti príde spolu s EČV poštou, alebo na políciu na základe online žiadosti o prepis vozidla, ktorú si podpísal elektronickým opčianskym preukazom.... ale miesto toho chodíš ako pako po úradoch, vypisuješ A3 žiadosti, prepisuješ údaje z TP na papier (na čo???).
Ak chceš ma na 100% pokoj, tak ako píšu. Vyžiadať si potvrdenie z BMW (cca 60€), vykonať zmenu na DI (tiež asi 6€). Ak to je ako píše bruno, tak to veľa trpezlivosti.
PS: sorry za OT odstavec, som sa moc rozcítil :)