... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Pondelok, 24. Apríla 2017, 04:20

nene, toto je uplne nova technologia, zatial to ziaden iny displej nema a podla mna to nebude mat ani iphone 8, hoci si udajne objednali od samsungu 70 milionov oled displejov, ale Samsung zatial vzdy predaval tretim stranam len o generaciu starsie displeje, takze ak to aj bude state of the art tak potom ajfoun bude stat fakt 1200 evri v zaklade, cetelem zas zvysi obrat na Slovensku.

na S8 ked prepnes rozlisenie na "FHD+" tak realne nech som sa snazil ako som chcel, nevidel som rozdiel proti plnemu rozliseniu, aj uplne jemne detaily su vykreslene ostro, kdezto ked na S7 prepnem na full hd tak je to podobne ako ked si na obycajnom LCD zapnes ine rozlisenie ako nativne, rozmazany bordel.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 24. Apríla 2017, 09:44

Zaujimave, musim to ist ceknut niekam do shopu, podla toho co hovoris to vyzera dost prevratne.

A praveze skor by som povedal, ze to rozmazanie "okrajov" pri pisme bolo viditelne na starsich amoledoch (ako som spominal, kvoli handlovaniu 4subpixelov ako 1 pixel, vsetok obsah zobrazeny displejom musel byt prehnany nejakym typom konverzie, skoro ako interpolacia obrazu).

Btw tiez som v recenziach postrehol, ze je zakrivenie po stranach na S8 vacsie, ako na S8+ , to je dost skoda, lebo co som osahaval S8+ v predajni, uz mi prisla moc velka :/
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

PristineShip

Streda, 17. Mája 2017, 21:28

Mno dufam, ze tieto rendery nemaju so skutocnostou toho vela spolocneho
http://mobilmania.azet.sk/clanok/125191 ... ne-rendery

a Google na I/O sa uz treti rok rozhodol, ze zvolni tempo
http://gizmodo.com/everything-new-about ... 1795296361

jediny dovod na radost ja Android Auto, ten si fakt refactoring zasluzil. Android Wear nechavaju asi umriet a Android Go bude este facsi fail ako Android One.

horec
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 18. Mája 2017, 06:49

ja som vymenil S7 za huawei p10 a zatial spokojnost, mal som pocit, ze uz som mal samsungov dost

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 18. Mája 2017, 20:48

Dnes som sa po dlhšom čase rozhodol, že si posťahujem apdejty na appky. Naposledy som to robil keď som mal ešte Android 6. Keď som si otvoril - prvý raz po update na Nougat - Google Play bol som príjemne prekvapený keď som videl v zozname aplikácii priamo tlačítka "Update" a nemusel som do každej jednej vliezť dnu, kliknúť na Update a potom sa vracať naspäť zakaždým.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PristineShip

Štvrtok, 18. Mája 2017, 20:56

a to akoze ty si nikdy neklikal na update all, ale si updatoval selektivne?

mexican

Štvrtok, 18. Mája 2017, 21:03

Ja som vždy selektívne updatoval arobím to tak aj na Ipad-e
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

PristineShip

Piatok, 19. Mája 2017, 06:36

mexican napísal:
Ja som vždy selektívne updatoval arobím to tak aj na Ipad-e
Normalne sa to aj bojim opytat, aby som nahodou po precitani odpovede nepotreboval vreckovku,
ale...preco?
Niektore appky nechavas naschval neupdatovane?

mexican

Piatok, 19. Mája 2017, 07:59

PristineShip napísal:
Normalne sa to aj bojim opytat, aby som nahodou po precitani odpovede nepotreboval vreckovku,
ale...preco?
Niektore appky nechavas naschval neupdatovane?

Neupdatujem tie, ktoré pravidelne nepoužívam. Tie zväčša za normálnych okolností vymazávam, ale je tam ešte bloatware, ktorý sa nedá vymazať a takým apkám ja nehodlám robiť láskavosť v tom že ich updatujem.
Obrázok

PristineShip

Piatok, 19. Mája 2017, 08:04

vacsina bloatwaru sa da aspon vypnut, v tamtung 7.0 tusim pridali len ten nejaky chat alebo co to je za chujovinu co sa vypnut neda, ale zvysok isiel do mindze. Jeblo by ma klikat na tom po jednom

renzo
Auto: 530 e39
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 21. Mája 2017, 13:32

tomu nejak nechápem ani je prečo to tak robí, no možno má na to pádny dôvod
Live my dream

PristineShip

Pondelok, 22. Mája 2017, 16:13

http://mobilmania.azet.sk/clanok/125288 ... ja-bateriu

neviem co je na tom realne pravdy, ale realne viem, ze som rano cca 5:30 odpojil plne nabity telefon od nabijacky,
zhruba 20 minut som cital maily, twitter, insta a reddit sediac na porcelane, potom 20 minut hralo spotify kym som sa uclovecil v kupelni, potom 10+30+30 minut hralo spotify v aute, a okrem toho som si precital mozno par mailov a sprav pocas dna, nie viac ako 10 minut screen time. Za normalnych okololnosti by tam nebolo teraz menej ako 85%,
telefon bezne nabijam kazdy druhy den a nema pod 50%.

teraz ma telefon 49%
takze asi ten 10.3.2 by som cisto len na zaklade svojho jedneho kusu odporucal neinstalovat, zvlast ked novy update uz je v beta verzii od piatku, takze do tyzdna-dvoch bude snad von aj produkcna verzia

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 22. Mája 2017, 21:47

ono s tymi OSkami jednemu telefonu sadne, inemu ani nie, ja mam 6, zena 6s, mne ide v pohode, jej pri cca 30% baterky ked zapne fotak automaticky resetne telefon, inac super sprava, ze novsi soft dodrbe este baterku. minule sme sa tak zamyslali co dalej s telefonmi, ze chcelo by to nieco netradicne, na vertu nemam, priznam sa rovno, samshit nechcem, ake su ine moznosti?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Hugino
Auto: E61&E70

Pondelok, 22. Mája 2017, 23:02

Nechceš skúsiť Huawei a spol? Ja mám od nich Honor 7 a som veľmi spokojný, len už po 2 rokoch je cítiť baterku, že je už slabšia. Teraz vyšiel novú Huawei P10 a tiež nad ním uvažujem, že upgradnem....alebo aj One+ vyzerá byť fajn
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

PristineShip

Utorok, 23. Mája 2017, 04:17

no pri iphonoch ide imho o to, ci cpu je od samsungu alebo tsmc, konkretne pri 6s boli s tym od zaciatku ¨problemy¨, pri release ios9 vydrzali tie samsungove verzie o 5 az 10 percent dlhsie. aktualne problemy s baterkou v 10.3.2 sa tykaju hlavne iphone 6s a 7.
iphony nie je prilis vhodne nabijat ¨po kuskoch¨, kedze maju uplne iny sposob aj na to, ako pocitaju pribliznu kapacitu li-ion baterie, android vam neurobi to, ze ak ste nabijali telefon z 40% a vytiahnete ho z nabijacky pri 97% tak zrazu skoci na 100%, kym ios to robi uplne bezne. tak ako android aj ios je vhodne raz za tyzden ¨pretocit¨

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných