... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Piatok, 3. Januára 2020, 19:51

ja som uz jeden 11promax kupil na jesen a musel reklamovat, co bol tiez zazitok, lebo sa dotahovali, ze to nebola objednavka z eshopu, len rezervacia online v kamennej predajni, uz som myslel, ze si od empauera budem musiet pozicat jeho team pravnikov, ale bobor je lotor, tak to vyhadal, ze to ze oni mali tovar na sklade a ich kamenna predajna je ina entita ako eshop a su to dve rozdielne firmy je mne u riti, ja som si to objednal v eshope s platbou pri prebrati. ale to je jedno.
Potom som to dlhsie neriesil lebo som mal ine telefony na stole, a ked som sa rozhodol, ze si ho teda kupim lebo som mal take celkom intenzivne "tech support pre dochodcov" vianoce a citil som sa s androidom v ruke ako gynekolog, ked mu kurva na Slovnatskej povie, ze mu ju za 10 eur ukaze, tak som sice zvazoval dlho note10vspromax, ale nakoniec vyhral ajfoun, zvlast ked som ho nasiel za 1100, o dobrych 130+ menej ako u nas z prveho seriozneho obchodu, kde by som bol ochotny kupit. Len nie je zeleny no, nechcel som si kazit radost z takej tej undyovskej "vyhry" :), zeleny bol drahsi o 50.
Note10 bol ale horuci kandidat, nakoniec to ale nevyhral. este by som mozno bol schopny pockat na ten galaxy s11/s20 alebo ako sa to bude volat, ak bude mat 120hz displej tak to bude supa, par tyzdnov s oneplus 7t ma rozmaznalo na 90hz, nikdy som si nemyslel, ze to bude taky rozdiel, ale ked potom naspat pozeras na 60hz je to ako sukat cez teplaky

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Sobota, 4. Januára 2020, 13:05

Vidím, že moja výhra je v kurze :-) Vyhral som aukciu a predajca je povinný poslať ho bez ohladu na to akou cenou skončila. Posiela to DHL, čiže 3 dni z USA domov ku mne. Ak by som to chcel lacnejšie, samozrejme môžem počkať, kým bude dostupný na Sk . Ale mne sa čakať nechcelo, je pár vecí v zivote, kedy som jednoducho netrpezlivý a toto je jedna z nich.

boborjelotor

Sobota, 4. Januára 2020, 13:35

predajca je povinny poslat to, ale to neznamena, ze to aj posle, moze ju zrusit za pokutu, alebo jednoducho pojde na resolution center a klikne, ze je problem s tvojou adresou, ked ebay support uvidi adresu Slovakia ani sa nebude namahat preverovat to aky je problem a zrusi aukciu bez pokuty a tebe vratia peniaze. Tolko k tomu ze je "povinny", no je, ale nemusi. Zatial si nic nevyhral, len si si lockol peniaze u spekulanta, ktory nema to co ti predal. Vyhra :)

undy

Sobota, 4. Januára 2020, 16:36

Inak mám 581 hviezdiciek, 100% feedback, nikdy nebol s ničím problém od 2008,odvtedy som na eBay

boborjelotor

Sobota, 4. Januára 2020, 16:41

tvoje hviezdicky nieco menia na tom, ze niekto kto ti predal nieco cez aukciu, az po aukcii ti povedal, ze to nema a posle to mozno teda o mesiac, to aj naozaj posle? :)

undy

Sobota, 4. Januára 2020, 22:40

Nie, už v aukcii bolo jasne písané, že je to preorder a posiela 21.1. Ak to nepošle, dostanem späť peniaze a budem čakať na Európu. Ale ani on ten predajca nie je nový na ebay, tiež ma6par sto predaných veci a 100%

boborjelotor

Sobota, 4. Januára 2020, 23:26

ja sa mozem orientovat len podla toho co si tu ty napisal, a ty si tu napisal, ze to ze to posle az koncom januara vyplynuloi napovrch az po aukcii. to uz si nenapisal, ze si nevidel pre oci.
100 predanych veci moze byt aj 100 3 eurovych krytov na telefon, ktore kupil z aliexpresu aby si nahonil ebay score, to je bezna praktika nie len scammerov ale aj serioznych predajcov, ktori chcu predavat drahsie veci vo vacsom objeme. ja mam na ebay tiez co to odkrutene este z cias, ked na Slovensko neposielalo 9 z 10 predajcov a posielal som si to k rodine v Rakusku a ti mi to preposielali, zazil som uz svoj podiel ojebavacov, preto som ti len povedal, ze kupovat drahe veci v aukcii, ktore ten predavajuci nema a ani mat nemoze, lebo to este nema na svete nikto je proste riziko, ja ti samozrejme neprajem, aby to dopadlo zle a musel potom otvarat dispute a riesit chujoviny.
je to skor cautionary tale pre ludi co si to tu precitaju a doteraz ebay neriesili a budu chciet kupit nejaky podozrivo vyhodny deal na iphone alebo whatever. cokolvek nad 100 eur, co nema predajca skladom je jednoducho riziko.

undy

Sobota, 4. Januára 2020, 23:50

V aukcii bolo preorder, posielanie v januári. Po aukcii mi poslal mail, že posiela 21.januara. A samozrejme som si pozrel i to, že aké veci predával... Nehnevaj sa na mňa, som 11 rokov na ebay, mám tento rok 50 ku, som lekár dlhé roky, riešil som už i zložitejšie problémy ako predajca a colnica... len sa neviem zbaviť pocitu, že ma potrebuješ vyškoliť a za každú cenu nájsť niečo zlé, čo v podstate ani neexistuje. Napriek tomu, že som ti už niekoľko krát slušne odpovedal. A v podstate-na pôvodnú otázku som odpoveď žiadnu nedostal.

A nikde som nepísal, že to, že mi to pošle koncom januára som sa dozvedel až po aukcii... neviem teda, kto si tu "nevidí pre oči"
Naposledy upravil/-a undy v Nedeľa, 5. Januára 2020, 00:06, upravené celkom 1 krát.

boborjelotor

Nedeľa, 5. Januára 2020, 00:04

co sa fucis ako pampuch, nemozes to zasa brat tak osobne, ok, si ebay guru, clovek si ale pamata aj tvoje otazky, ci existuje cestovne poistenie, ktore ti pri dovolenke v Chorvatsku preplati komplet opravy 10 rocneho auta. takze sa necuduj, ked niekto chce na teba ist po lopate.
na otazku "co este zistit, kym nie je neskoro"? si nedostal odpoved. ale ved uz je neskoro :).
a povedal som ti nieco, co nie je podla pravdy, ked si napisal "btw 1300 eur", ze tych 1300 bude velmi lahko 1550+ ked ti to zdania? ved daj si degasin a sfukni. to ci si lekar neviem ako suvisi s nakupom telefonu, aj toto je lekarka https://www.youtube.com/watch?v=4rGVyPueYq0.

undy

Nedeľa, 5. Januára 2020, 00:08

Som rád, že ťa nikdy nemusím osobne stretnúť, aj pisanym textom sa s tebou ťažko komunikuje, sorry

BTW to poistenie??

boborjelotor

Nedeľa, 5. Januára 2020, 00:17

ovela prichadzas, ja som velice mily a pritulny chlapec.

ja ti to zosumarizujem ok?
1) ty si napisal, ze si sa dozvedel, ze to posle az koncom januara, teraz si napisal,z e si to vedel ked si dal bid na aukciu, ja sa mozem orientovat len podla toho co ty napises
2) co si akoze chcel tu na klube vediet o telefone, ktory videlo par novinarov 10 minut na press release predvadzacke, nikto si ho nemohol zobrat domov a otestovat, nikto nevie, ci nebude trpiet podobnymi problemami ako prva verzia galaxy fold... ja som ti povedal, aby si si overil international zaruku, nic viac urobit nemozes, pretoze mimo tohto a LTE frekvencii nemas co ine zistovat a nikto iny ti k telefonu, ktory nie je na trhu zatial nevie nic povedat
3) btw to poistenie...
Obrázok

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 5. Januára 2020, 02:31

boborjelotor napísal:
neviem ako sa s tym vypekalo, ale akonahle sparujes shipment s ebay orderom tak ti je to prd platne, ebay musi disclosovat transakcie na EU trhu, tvoja faktura im je zbytocna, oni vedia, kolko sa za dany shipment zaplatilo a nehovoriac o tom, ze colnik tiez nie je jebnuty a ked otvori skatulu a v nej bude telefon vo folii, tak si lahko pozrie jeho trhovu cenu.
toto nie je xiaomi z aliexpresu, kde automaticky na vsetko napisu "child toy" a deklaruju 10 centov cenu.
tak neviem ako z ebay-u, ja som objednaval hifi DAP z massdropu. Prislo, zadrzali na colnici, vyzvali ma aby som prisiel s fakturou. V balicku ak si dobre pamatam bol iba nejaky dodaci list bez ceny, faktura prisla mailom (alebo bola vygenerovana na ich webe, uz neviem). Prepravna spolocnost tiez tusim nemala ziadne info o cene zasielky. Pred exportom upravit pdf/html webu, dat si cenu aka nam vyhovuje, prist s upravenou fakturou na colnicu. ???, profit.
Prave kvoli tomu ze to bolo z dropu, tak tam cena bola cca tretina oproti trhovej, takze to by neobstalo.
Ale tak nemam skusenost s ebay, len som myslel ze by to mohlo podobne fungovat

undy a co ta tak zaujalo na tej motorole? :D ved to je celkom odpudzujuca tuctovka, s tym ze sa da zlomit napoly. A tiez som zvedavy ci dojde a kolko bude fungovat, lebo toto mi prijde, ze predava nejake corknute prototypy, ktore sa zlomia raz a navzdy :D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pablohablo

Nedeľa, 5. Januára 2020, 07:39

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 09:41, upravené celkom 1 krát.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 5. Januára 2020, 11:54

Killo napísal:
tak neviem ako z ebay-u, ja som objednaval hifi DAP z massdropu. Prislo, zadrzali na colnici, vyzvali ma aby som prisiel s fakturou. V balicku ak si dobre pamatam bol iba nejaky dodaci list bez ceny, faktura prisla mailom (alebo bola vygenerovana na ich webe, uz neviem). Prepravna spolocnost tiez tusim nemala ziadne info o cene zasielky. Pred exportom upravit pdf/html webu, dat si cenu aka nam vyhovuje, prist s upravenou fakturou na colnicu. ???, profit.
\:D/ \:D/ :thumbup:

inak brutalne vyzera ten razr.. tie motoroly som mal vzdy rad, kvalitny kus zeleza, a toto je perfektna interpretacia moderna :-O som zvedavy na recenzie, aj ked si to aj tak nekupim :-D ale aspon sa na to kuknem
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

starynovy

Nedeľa, 5. Januára 2020, 12:12

Killo napísal:

Kedysi daaaavno ked to este tak neficalo som si kupil xiaomi mi3 (šajomi?? :D ) priamo z alixu za 240€. Presne zadrzali, cena bola 19USD a vraj vzorka. Chceli potvrdenie o platbe tak som si z CSOB dal do tlace tu transakciu, ides "preskumat stranku" a v zdrojaku webu najdes kde je to cislo, prepises to a potom vytlacis. Ziadny pohotoshop, ziadne divne fonty proste to vylezie hotove ako od matela. Poslal som a nemali uz viac otazok.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 251 neregistrovaných