... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:tak neviem ako z ebay-u, ja som objednaval hifi DAP z massdropu. Prislo, zadrzali na colnici, vyzvali ma aby som prisiel s fakturou. V balicku ak si dobre pamatam bol iba nejaky dodaci list bez ceny, faktura prisla mailom (alebo bola vygenerovana na ich webe, uz neviem). Prepravna spolocnost tiez tusim nemala ziadne info o cene zasielky. Pred exportom upravit pdf/html webu, dat si cenu aka nam vyhovuje, prist s upravenou fakturou na colnicu. ???, profit.neviem ako sa s tym vypekalo, ale akonahle sparujes shipment s ebay orderom tak ti je to prd platne, ebay musi disclosovat transakcie na EU trhu, tvoja faktura im je zbytocna, oni vedia, kolko sa za dany shipment zaplatilo a nehovoriac o tom, ze colnik tiez nie je jebnuty a ked otvori skatulu a v nej bude telefon vo folii, tak si lahko pozrie jeho trhovu cenu.
toto nie je xiaomi z aliexpresu, kde automaticky na vsetko napisu "child toy" a deklaruju 10 centov cenu.
Killo napísal:\:D/tak neviem ako z ebay-u, ja som objednaval hifi DAP z massdropu. Prislo, zadrzali na colnici, vyzvali ma aby som prisiel s fakturou. V balicku ak si dobre pamatam bol iba nejaky dodaci list bez ceny, faktura prisla mailom (alebo bola vygenerovana na ich webe, uz neviem). Prepravna spolocnost tiez tusim nemala ziadne info o cene zasielky. Pred exportom upravit pdf/html webu, dat si cenu aka nam vyhovuje, prist s upravenou fakturou na colnicu. ???, profit.
Killo napísal:tak neviem ako z ebay-u, ja som objednaval hifi DAP z massdropu. Prislo, zadrzali na colnici, vyzvali ma aby som prisiel s fakturou. V balicku ak si dobre pamatam bol iba nejaky dodaci list bez ceny, faktura prisla mailom (alebo bola vygenerovana na ich webe, uz neviem). Prepravna spolocnost tiez tusim nemala ziadne info o cene zasielky. Pred exportom upravit pdf/html webu, dat si cenu aka nam vyhovuje, prist s upravenou fakturou na colnicu. ???, profit.