Utorok, 21. Novembra 2017, 20:36
Totok nemalo ništ spoločné s MX recordom. To bolo len nastavenie mailového klienta.
Ako som už vyššie napísal, už sa problém vyriešil.
Najprv som chcel iba rezignovať a na ten messagebox ktorý mi vyskakoval dať cancel rekuže jebem celý firemný email. Lenže aj keď som dal cancel, tak ten messagebox vyskakoval pravidelne každých 10-15 sekúnd a nedalo sa nechať ho nepotvrdený v pozadí, keďže to nie sú windowsy.
Táto nepríjemná skutočnosť ma donútila sa problémom zaoberať. Zmenil som nastavenia daného mailového účtu tak, že som "moje" názvy mailových serverov nahradil generickými hostnames providera. Ale nebol by to epl keby sa zase nepredviedol ako dobre kokockí systém. Keď som tie nastavenia zmenil a klikol som na "done", tak sa objavila taká tá rotujúca kokotinka a ajpet vypísal niečo v tom zmysle, že "verifying". Po 2 minutách ma prestalo baviť pozerať sa na to, tak som celý applet na nastavenie mailu zrušil a spustil nanovo. Na moje prekvapenie sa tam objavili pôvodné nastavenia. Takže som ich tam musel zadávať nanovo.
Samozrejme po zadaní sa nanovo objavilo "verifying" s vrtiacou sa kokotinkou. Tablet som jebol niekam do kúta a keď som na neho kukol po 5 minutách, tak stále niečo verifikoval. Po ďalších 5 minutách keď som na neho kukol, tak už bol s verifikovaním konečne hotový.
#vyladenysystem #maslovskivaku #jazdimnahranesiksdrajvom
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11
Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.