... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Helldiver napísal:Nic v zlom ale toto mi prijde z tvojej (respektive od MM racing) strany ako pomerne nafukany a arogantny pristup... Samozrejme suhlasim s tym ze treba auto urcite odmerat pred a po cipe (co som si aj bol u vas - a potom aj u konkurencie - dat spravit), ale tie pausalne reci o garazistoch a dokurvenych motoroch...
Stefo1248 napísal:Lenze Chipovanie za 500-700 eur tiez nieje ziadna vyhra.Ale ak vies spravit daku cenu o ktorej by sa uz dalo diskutovat tak s tim nemam problem:)
A k motortechu ,podla mna to ani zdaleka nieje garázova firma.
PiraTMB napísal:gusto
- len 1 otazka : S ktorou znackou oficialne spolupracujete ?
PiraTMB napísal:Pytal som sa preto lebo vyssie tvrdis 10 rocne skusenosti a zaujimalo
ma ci okrem tych skusenosti aj s nejakou znackou auta aj spolupracujete.
Tzn ze kebyze si kupim priklad novy Renault a budem sa vtej predajni pytat
na chiptuning ci mi Vas odporucia ako vyhradneho chipera znacky![]()
Nechaj tak, uz mi konecne nabehla ta Vasa stranka tak tam sa to mozno dozviem.
Stefo1248 napísal:Gusto: len otazočka na ktorú nemusiš odpovedat:) vedel by si nieco urobit s cenou alebo ako sa to u vás hýbe? diki
sysell napísal:Stefo1248, nic ti v servise neprepisu, myslim ze maximalne nacitaju chyby z riadiacky a ani nezistia ze auto bolo upravovane. Box ti len pridava palivo a nic ine nerobi, je to taka tupa moznost zvysenia vykonu, uprava riadiacky je inteligentnejsia aj lepsia.
Precitaj si clanok z linku co som poslal alebo pozri google je o tom popisane na mraky. Ja by som boxa nechel