... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bruno75 napísal:Ako tu uz odznelo, podstatne je, co vyjde v Zbierke zakonov, to je podstatne (mimochodom, pomohlo by, ak by mal niekto znamosti v tlacialni, kde sa tlaci Zbierka; paragrafovane znenie dodam...)3
pokial viem, bol podany pozmenovaci navrh na posun ucinnosti k 01.11., ale parlament tento navrh neschvalil, takze plati povodny termin, t.j. 01.10. - ale mozem sa mylit, pockajme si na text v Zbierke
inak, vsetky informacie cerpam zo stranky http://www.nrsr.sk, kde sa da vysledovat schvalovanie akehokolvek zakona
gusto napísal:
V podstate ti to nemoze byt uplne jedno, lebo udajne je rozhodujuci datum vydania TP, nie datum podania. Kedze OU Dopravy v BA a vsetkych ludnatejsich okresoch maju roboty nad hlavu a zo zakona na to maju 30 dni... takze ak to nemas dohodnute, tak to nemusis stihnut, ja to tiez riesim.. uz som vsak viackrat pocul, ze je to posunute na 1.11. ale Topky.sk nie su velmi doveryhodny zdroj a pravnik mi povedal, ze kym to nevyjde v zbierke zakonov, tak nikto presne nevie ako to bude.
SmartBastard napísal:Vo stvrtok som prisiel s autom zo zahranicia, KO je uz spravene, STK myslim, ze netreba lebo auto ma iba 2 roky a v podstate treba iba prihlasit. Lenze znamy co mi to vybavuje (vybavoval aj Mko pred rokom, a vseobecne robi servis na autach v rodine) volal so svojim chalanom, co isiel tiez tento tyzden prihlasit auto a ten mu povedal, ze policajti proste uz neprihlasuju auta!?!?!
Ze vraj bolo vela ludi co si na poslednu chvilu kupili auta, a teraz som sice nepochopil, ze ci iba nestihaju, alebo ze proste niekto rozhodol, ze uz sa nebudu prihlasovat aby ludia nemohli "obist" ale kazdopadne mi to pride ako ultra kokotina. Dalsi chalan, ktory robi s prihlasovanim aut v podstate denno-denne zase povedal, ze prezident ten zakon ani nepodpisal, a ze vlastne este nieje ani jasne odkedy to bude platit a uz vobec nie, kto to bude vyberat etc.
Mate niekto nejake informacie/skusenosti ako to momentalne je? Pripadne kludne napiste do PM, vdaka.
Solty napísal:tomuto nerozumiem ani ja, prečo to nechcú prihlásiť socík
gusto napísal:... udajne je rozhodujuci datum vydania TP, nie datum podania. Kedze OU Dopravy v BA a vsetkych ludnatejsich okresoch maju roboty nad hlavu a zo zakona na to maju 30 dni... takze ak to nemas dohodnute, tak to nemusis stihnut...
maros.x5 napísal:SmartBastard nevešaj hlavu, ešte máš síce jeden týždeň, ale budeš to musieť riešiť cez nejakú tlačenku, lebo za ten posledný týždeň toho budú mať určite extrémne veľa, a určite budú čakať nejaké všimné. A čo si si pridelil ?