... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Ako sa nas chysta dodrbat vlada novymi danami a poplatka

Utorok, 11. Septembra 2012, 18:49

bruno75 napísal:
ZTP ti velmi nepomoze... pokoal viem za ZTP je zlava iba do vysky 100 €,co pri celkovom poplatku je skoro nic...

pozitovnejsou spravou je, ze to asi nestihnu do 01.10. :mrgreen:
jeden z vyborov NR SR uz dal pozmenovaci navrh na posunutie ucinnosti az k 01.11., pretoze do 01.10. to nestihnu prerokovat.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
asi teda budeme mat o mesiac viac casu...
inak plne suhlasim s pripsevkami nado mnou :D , kiez by sa uz od reci na FB preslo ku skutkom... :mrgreen:

z toho vyplyva pre teba jedna velmi dolezita vec - mas o mesiac viac na rozmyslenie ohladom E92 M3...ak chces vediet, moj nazor, tak ta to asi prekvapi, ale radim ti - urcite chod do toho! :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

bruno75

Utorok, 11. Septembra 2012, 20:08

mexican napísal:
Čo navrhuješ? Zaobíde sa to bez ostrej muníce? :mrgreen:

Ostra municia by sa mozno sikla, ale zatial by som to skor videl na masovy prejav vole ludu... existuje viac moznosti :mrgreen:

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 11. Septembra 2012, 20:33

http://ekonato.tvnoviny.sk/clanok/sekci ... hlebe.html lubim citat vsetko okolo toho, pani, terajsej vlade prajem hromadnu tragicku dopravnu nehodu... sranda je ta ze vsetko sa vsade nakupuje za draho teda okato predrazene, tendre su robene sposobom milion mikrotenovych sacok za 20tis eur a ten kto dohodil firmu ktora ich zabezpeci skasne polovicu do vacku, hlavne ze mesta nemaju peniaze ani na nocne osvetlenie ulic... zijeme v peknej <>
Naposledy upravil/-a ice.blade v Utorok, 11. Septembra 2012, 20:38, upravené celkom 1 krát.

quicky
Kraj: Nitriansky

Utorok, 11. Septembra 2012, 20:38

ak toto pride osobne idem auto prihlasit smer CZ alebo PL ... a nech si tu ... :-({|=
BééEmWéé 335Déé 2008.

JUDr. quicky :)

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 11. Septembra 2012, 20:39

ale ked vsetci zmenime prechodny pobyt do ciech alebo do inych statov a prehlasime auta vlada spravi razny krok ako je napr v rakusku, ak auto dlhodobo pouzivas na cudzych znackach bude to prisne pokutovane a sme zase doma... treba zmenit trvaly pobit a uz sa tu neukazat

dalsie prijemne citanie ktore sice pozname ale zopakovat nezaskodi http://www.cas.sk/clanok/232062/benzin- ... -viac.html a este plany do buducna ktorym sa urcite ani ficovo kralovstvo nevyhne lebo to bude vhodne na monitorovanie prekrocenej rychlosti aj bez drahych laserovych meracov http://www.topky.sk/cl/10/1323711/Europ ... -roku-2015

auto111
Kraj: Trnavský

Utorok, 11. Septembra 2012, 21:30

http://www.topky.sk/cl/10/1323711/Europ ... -roku-2015

K tym povinnym ciernym skrinkamm tolko ze EU uradnici ziju uplne mimo reality a navrhuju neskutocne kraviny.

Nechapem naco si mam povinne kupovat taku ciernu skrinku ked dnes ma mobil kazdy a dostat smartphone s GPS (resp. samostatna GPS navi) stoja uz dnes 100 EUR.

Cize taka cierna skrinka je celkom dost prebytocna a nehovoriac o minutych peniazoch na tie koordinacne centra.

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 11. Septembra 2012, 22:16

Nový čip v aute v prípade vážnej dopravnej nehody automaticky vytočí číslom tiesňového volania 112 a okrem hlasového spojenia záchranná služba dostane aj identifikačné údaje auta spolu s hlásením o čase a mieste nehody. Záchranári tak dokážu k nehode v mestách doraziť o 40 a mimo miest až o 50 % rýchlejšie než doteraz. Novinku schválil Európsky parlament. 

to su kokoti! Napr moje auto toto ma vo vybave, tak snad mi nechcu povedat, ze si mam este kupit kvoli nim nejaky zkruveny chip...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

gtit
Kraj: Košický

Utorok, 11. Septembra 2012, 23:16

auto111 napísal:
Bruno 75:

asi si pleties 2 veci:

1. registracnu dan - u tej je zlava 100EUR pre ZTP
2. kazdorocnu cirkulacnu dan - v analyze a odporucaniach bolo uvedene ze pre ZTP (a ani nikoho ineho) autor neodporuca ziadnu zlavu.

Ja som cital, ze pri cirkulacnej dani chceli oslobodit ZTP od platenia a pri dovoze auta zo zahranicia tiez nemali pratit za registraciu. A dalej neplatis ked auto zdedis alebo ti ho prideli sud. No neviem ako to je s tym vo finalnej faze.

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 12. Septembra 2012, 08:25

gtit napísal:

Ja som cital, ze pri cirkulacnej dani chceli oslobodit ZTP od platenia a pri dovoze auta zo zahranicia tiez nemali pratit za registraciu. A dalej neplatis ked auto zdedis alebo ti ho prideli sud. No neviem ako to je s tym vo finalnej faze.

Tiez som ten navrh (analyza cirkulacnej dane) cital a ked sa dobre pamatam autor(i) analyzy praveze pisal(i) ze neodporucaju ziadne ulavy pre ZTP. V tom istom dokumente bolo spomenute, ze neodporucaju ani odpustenie registracnej dane pri dovezenych autach.

bruno75

Streda, 12. Septembra 2012, 09:56

panove, je to v <>
ti k...ti to vcera schvalili v III. citani v povodnej podobe s ucinnostou od 01.10. ](*,) :evil:
opozicny poslanec podal aj navrh na zrusenie celeho poplatku ale ten samozrejme nepresiel....
topolcansky valec funguje spolahlivo.... ](*,) #-o
a tento blby narod si necha aj na hlavu... :-#

asi takto: http://www.youtube.com/watch?feature=en ... T6ImfyfvIA

gtit

Streda, 12. Septembra 2012, 21:06

Takze teraz ked si chcem kupit M5 z DE tak zaplatim 3000ecka. A to aj ked si kupim funglovku z predajne tak to platim? Ci ako?

gtit

Streda, 12. Septembra 2012, 21:24

ice.blade napísal:
platis vzdy ak prvy krat prihlasujes auto na slovensku, jedno ci nove alebo pouzivane

Ale aj ked kupujem funglovku z predajne BMW u nas v SR ?

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Streda, 12. Septembra 2012, 21:25

Kokot jeden cerveny ako keby som ho teraz pocul co trepal pred volbami ,, My sa nebudeme vydavat cestou zvysovania dani nieeeeeee naco mi rovno zavedieme noveeee....kokot

Takeho chuja len zavret niekam na sibir do olovenej bane nech robi kokot 20hodin denne za misku studenej polievky..a to iste aj ostatnych 149 dementov....

Pomohla by nam tu nenajaka rozviedka ako Mossad co lovil nackov v Juznej Amerike nech im strcia nejaky kolik do zadku
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 246 neregistrovaných