... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: Koniec dovozu M-modelov? :-(

Piatok, 6. Júla 2012, 11:14

este ze som volil mojsejovu :lol: :lol:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 6. Júla 2012, 12:17

Nejako nám to ale moc nepomohlo.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Solty
Auto: mhd
Kraj: Bratislavský

Piatok, 6. Júla 2012, 14:37

A ja Mariána Kotlebu, keď hľadajú diery v systéme naši čierny spolubčania tak môže aj on :thumbup: toto pomohlo aspoň trošku.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Piatok, 6. Júla 2012, 14:48

http://ekonomika.sme.sk/c/6447849/zvyse ... h-aut.html

Este rychlo do oktobra a potom sa zase zacnu ojeby ako za davnych cias s klietkami v aute etc.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 6. Júla 2012, 15:34

ice.blade napísal:
toto akoze zvysuju poplatky za prepis auta z osoby na osobu v ramci SR? :shock: wellcome to slovakopičia

To kde vidis :shock: ? Lebo co som pozeral tak je tam spomenute "prvy zapis" (cize prva evidencia v SR).

Bikemann

Piatok, 6. Júla 2012, 16:52

voMacK napísal:

:thumbup: :thumbup:

dufam, ze kazdy klubak, co toto cita a volil Fica si teraz jebe hlavu o stenu ako tento smajlik: ](*,)
:)

Hadam si nemyslis ze keby vyhral niekto iny ze by sa toto co sa deje nedialo. Ci by tam bol ten alebo onen aj tak to bude na picu a bolo by to mozno este horsie.
Radsej sa zabyvam tym ako zarobit viac penazi aby som nemusel riesit taketo kokotiny ktore aj tak nijako neovplivnime pismenkovanim na nete a nadavanim ako je to tu napicu.

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 6. Júla 2012, 16:59

Bikemann napísal:

Hadam si nemyslis ze keby vyhral niekto iny ze by sa toto co sa deje nedialo. Ci by tam bol ten alebo onen aj tak to bude na picu a bolo by to mozno este horsie.
Radsej sa zabyvam tym ako zarobit viac penazi aby som nemusel riesit taketo kokotiny ktore aj tak nijako neovplivnime pismenkovanim na nete a nadavanim ako je to tu napicu.

som samozrejme pevne presvedceny o tom, ze keby vyhrala strana ktorej su vlastne systemove opatrenia a dokaze robit aj ine veci ako zavadzat nove dane a poplatky toto by sa nedialo.
To co vidime teraz je typicke pre strany kt. nemaju realny zaujem setrit, iba viac vyberat od platitelov dani. To, ze robis aby si zarobil viac je sice mile, ale co z toho ked sa zvysuju dane a ty stejne zaplatis nominalne viac??? :roll:
A to nehovorim o schvalenom eurovale a inych rozhodnutiach, kt. tento stat len potapaju. Ked si predstavym, ze v podstate sa teraz z nasich dani a novych poplatkov skladame na odmeny pojebanym spanielskym [a extremne bohatym] bankarom, co priviedli na dno svoju krajinu je mi do placu....
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

germancars

Piatok, 6. Júla 2012, 17:59

Bikemann napísal:

:lol: :lol: :lol: pismenkovanie si zabil :lol: :lol: ale mas pravdu =D>

revenge

Piatok, 6. Júla 2012, 21:46

Tak ako popravde je to v pici keby bolo teraz referendum o tom ci vstupime do EU velmi silno pochybujem ze by to preslo.Cela eu mi pride ako piramidova hra a ten kto bude zhasinat je total v pici.Sme chudobna postkomunisticka krajina este aj bratia cesi nas ojebali pri rozdeleni.Z bryndze ale nezbohatneme jedine co nam pomoze je znova zacat pestovat zemaky a kukuricu lebo ako to vidim najblizsich 10rokov sa budeme skladat na dlhy bankam v skrachovanych statoch ale co nas zachrani je ze mame skromnost a chudobu v krvi.

Zemacky kapusticka a slaninka to je take slovenske :mrgreen:

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw

Sobota, 7. Júla 2012, 19:36

Nebolo niečo také aj v maďarsku a nezrušili to kvoli tomu že to porušovalo nejaku eu legislatívu?

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 7. Júla 2012, 20:46

naftaman napísal:
Nebolo niečo také aj v maďarsku a nezrušili to kvoli tomu že to porušovalo nejaku eu legislatívu?

bolo, zrusili :D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

auto111

Sobota, 7. Júla 2012, 20:54

Aj keby to zrusili tak vlada sa s tym mimoriadne ponahla a chce to zaviest od tohto oktobra.
Inak zvycajne sa nejake zmeny zavadzaju od noveho roka.

Teda vo vysledku sa DOST znizuje sanca ze ludia stihnu nakupit auta bez tohto poplatku a ked uz raz poplatok zaplatia nikto im ho nevrati.

Bikemann

Sobota, 7. Júla 2012, 22:44

Aj som si myslel ze to dopadne ako v madarsku a aj to tak podla mna dopadne kedze sme v EU

http://ekonomika.sme.sk/c/6448322/za-po ... uselu.html
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných