... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:kedy a co si kupoval? napriklad ja sa uberam smerom X3, a G01 sa uz neda ani objednat, kedze je nova generacia ktoru si aspon zatial neprosim.
a pred 3 rokmi mi davali na 330i G21 zlavu 11% tusim alebo tak nejak, co bolo priliz vela €, kedze sa mi podarilo kupit za menej penazi rocnu M340 so 16k km..
 Okrem toho by sa nedal na zaciatku ten motor objednat co som chcel a musel by som cakat ovela dlhsie. Ked som potom neskor videl fotky novej generacie tak som rad, ze som to stihol
 Okrem toho by sa nedal na zaciatku ten motor objednat co som chcel a musel by som cakat ovela dlhsie. Ked som potom neskor videl fotky novej generacie tak som rad, ze som to stihol  Podla mna moje bude jeden z poslednych kusov G01 co zisiel z linky - vyrobili ho 30.7. a teraz je na lodi (dorucenie cca koniec Septembra)
 Podla mna moje bude jeden z poslednych kusov G01 co zisiel z linky - vyrobili ho 30.7. a teraz je na lodi (dorucenie cca koniec Septembra)Fuxxo napísal:Závisí z akej cenníkovej cenyno tak to si vychytal :-) tam asi aj bola zlava nejaka relativne dobra predpokladam :-)
u mna to bude M40i, a ked pozeram aj tie skladovky co maju, tak tie ceny vsetky su uplne mimo rozpoctu, 20+ tisicovu zlavu nedostanem v salone urcite..
 My mame ako benefit z roboty že mame zľavy na niektoré značky a BMW je jedna z nich. U nich výška zľavy zavisi od modelu a či je to pred/po facelift atd. Ja som mal 20% ale opakujem, je to benefit. Neviem koľko by som dostal na nové auto keby som tam len tak prišiel a či je to malo alebo veľa. Ja som bol spokojný to je hlavne :)
 My mame ako benefit z roboty že mame zľavy na niektoré značky a BMW je jedna z nich. U nich výška zľavy zavisi od modelu a či je to pred/po facelift atd. Ja som mal 20% ale opakujem, je to benefit. Neviem koľko by som dostal na nové auto keby som tam len tak prišiel a či je to malo alebo veľa. Ja som bol spokojný to je hlavne :)