... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bmw520xd napísal:tak ides do toho ?Diky za odpoveď
Ponúkli 8%
G60 520dxdrive
Bmw520xd napísal:Rozmýšľam nad tým, či sa niekde nedostanem vyššie.
Observer napísal:Je potvrdene, ze bude 540d MHEV (vykonovo motoricky zhodna s G30 530d + elektro) - pravdepodobne na jesen a budu aj PHEV 530e a 550e (vraj nahrada za 545e). Neskor asi bude aj 530i (uz som ju videl niekde v cenniku) a na prezentacii sa hovorilo aj o 550d.
Snad si niekto nemysli, ze BMW bude mat model vo vyssej strednej triede len s dvoma stvorvalcovymi motorizaciami
Fuxxo napísal:Update 2024: Stale to iste, tento rok ked som vyberal auto tak mi v Mercedese ponukli 2-3% :)) VW v BA nic navyse okrem toho co maju ako bonus v konfiguratore (v DS mi dali este asi 2k dole ale stale nic moc). Audi vychadzalo relativne dobre ale tam by som dostal o nieco nizsu zlavu na predvadzacku ako v BMW na nove. To ale mame z prace v ramci "practical discounts" mozno bez toho by som dopadol rovnakood kamosa viem, ze v mercedesi dostanes presne 0%a to tam kupoval 4 auta posledne roky
ale tiez by som volil G30 LCi..
catchcash napísal:tak tak...VW maju limited verziu, tam mas slusnu zlavu. Ak ides inu vybavu tak 10-11. Skoda 10...aj ked mne sa teraz podarilo zobrat predvadzacku s par km za velmi zaujimavu zlavu.Update 2024: Stale to iste, tento rok ked som vyberal auto tak mi v Mercedese ponukli 2-3% :)) VW v BA nic navyse okrem toho co maju ako bonus v konfiguratore (v DS mi dali este asi 2k dole ale stale nic moc). Audi vychadzalo relativne dobre ale tam by som dostal o nieco nizsu zlavu na predvadzacku ako v BMW na nove. To ale mame z prace v ramci "practical discounts" mozno bez toho by som dopadol rovnako
Fuxxo napísal:Neviem co si predstavujes pod pojmom mlada jazdenka ale mna napriklad nove vyslo tolko ako 1-2r s najazdom 30k km. Vsetko zavisi od toho, aku cenu sa podari vybavit.uleteli si s cenami vsade asi no.. ja tiez na jesen planujem upgrade, a bude to zase nejaka mlada jazdenka len, dava to vacsi zmysel asi