... všetko o BMW ...
ptz napísal:ta cena je fakt velmi zaujimava. podla KO boli lakovane pravy predny blatnik a kapota ale to nemusi byt nic vazne
to ze by si s nim jazdil kazdy den, nevadi vobec
kazdopadne to chod pozret, ak by bolo v poriadku, oplati sa, paradne vozenie
a z350 je oproti tomuto plastovy raj, by som ani neporovnaval
ptz napísal:ta cena je fakt velmi zaujimava. podla KO boli lakovane pravy predny blatnik a kapota ale to nemusi byt nic vazne
to ze by si s nim jazdil kazdy den, nevadi vobec
kazdopadne to chod pozret, ak by bolo v poriadku, oplati sa, paradne vozenie
a z350 je oproti tomuto plastovy raj, by som ani neporovnaval
mikusk napísal:Caute,rozmyslal som nad tymto krasavcom
http://bmw-z4.autobazar.eu/m-id3880767.html
povodne som chcel staru e36ku 325i ale kedze mam financie a tento kusok sa mi zda byt relativne dostupny cenovo,tak reku preco nie
po novom sa rozhodujem medzi 350z a tymto.Co mysliste ? nieje to az moc prilacne kedze som videl aj ine a tie sli po 20tis+ ?
Auto planujem pouzivat kazdy den,velmi kratke trate 20-30km denne.Nebude to nicit motor alebo je to good to go daily driver ?
mikusk napísal:skusal som skontrolovat aj na seke, ale ked zadam vin tak nenajde nic to iste s SPZ,neviem preco :/
na Bwin je rok vyroby jul 2006 ale majitel pise 2007 to tak ma byt ?
Farba by mala byt RUBINSCHWARZ METALLIC (S23) googlil som a vyhodilo inu farbu ako auto v skutocnosti je,alebo je to v poriadku ?
mikusk napísal:este sa vratim ktomu jak si spominal ze auto je tvrde a ze ma nedostatok priestoru.Neviem veru,planujem to pouzivat na hodne kratke trasy a obcas sa vyblaznit mozno aj na ringu.Takze aj ked je nejako nepohodlne tak to prekusnem,laka ma hlavne ta motorizacia,co sa tyka priestoru,bicykle v tom vozit nebudem ALE mam 196 cm,som dost velky,bude to problem ?
miso_525d napísal:najlepsie je ist to vyskusat osobne. ja mam 180 cm a mal som nad hlavou asi 5 cm...
mikusk napísal:
A kua ,tak to potom asi bude problem