... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

mikusk
Autor témy
Auto: e92 m3
Kraj: Nitriansky

Z4M,mozna kupa

Štvrtok, 22. Mája 2014, 03:55

Caute,rozmyslal som nad tymto krasavcom

http://bmw-z4.autobazar.eu/m-id3880767.html

povodne som chcel staru e36ku 325i ale kedze mam financie a tento kusok sa mi zda byt relativne dostupny cenovo,tak reku preco nie :D

po novom sa rozhodujem medzi 350z a tymto.Co mysliste ? nieje to az moc prilacne kedze som videl aj ine a tie sli po 20tis+ ?

Auto planujem pouzivat kazdy den,velmi kratke trate 20-30km denne.Nebude to nicit motor alebo je to good to go daily driver ? :P

Užívateľov profilový obrázok
ptz
Auto: E60 540i man
Kraj: Bratislavský

Re: Z4M,mozna kupa

Štvrtok, 22. Mája 2014, 06:30

ta cena je fakt velmi zaujimava. podla KO boli lakovane pravy predny blatnik a kapota ale to nemusi byt nic vazne
to ze by si s nim jazdil kazdy den, nevadi vobec
kazdopadne to chod pozret, ak by bolo v poriadku, oplati sa, paradne vozenie :thumbup:
a z350 je oproti tomuto plastovy raj, by som ani neporovnaval

mikusk
Autor témy

Štvrtok, 22. Mája 2014, 14:28

ptz napísal:
ta cena je fakt velmi zaujimava. podla KO boli lakovane pravy predny blatnik a kapota ale to nemusi byt nic vazne
kazdopadne to chod pozret, ak by bolo v poriadku, oplati sa, paradne vozenie :thumbup:

Hej no,ja to porovnavam v cenovej hladine kedze sa obe nachadzaju na pomerne tom istom leveli.Ktore bude lepsie neviem posudit,obe auta su tak trocha unikatne a maju nieco do seba :)

Kazdopadne by som to rad behol kuk,ale kedze som laik,potreboval by som niekeho skuseneho aby siel somnou,odborne pozrel,popripade spravil diagnostiku.

Najde sa tu niekto z okolia ktory je ochotny za financu odmenu pomoct ?

miso_525d
Auto: SOBI 20

Štvrtok, 22. Mája 2014, 15:07

no podla mna ho dennodenne vozenie na tejto Z4M skoro omrzi....je to velmi nepohodlna motokara :mrgreen: viem, o com hovorim :D

ja som chvilku skusal mat na denne vozenie Z4 35is (posledny model 2012) total seriova, neupravovana a vydrzal som to asi mesiac.... podobne ako vo vyssie uvedenej Z4M - malo miesta, tvrde, nepohodlne, ziadne odkladacie priestory...proste na denne vozenie absolutne nevhodne.

ptz napísal:

miso_525d

Štvrtok, 22. Mája 2014, 15:08

inak byt tebou, dal by som pozor, ci kilometre su original, aj 99 tis. km je uz celkom dost na tento motor, je velmi citlivy na spravnu udrzbu. nizka cena auta moze odrazat stav motora...

mikusk napísal:
Caute,rozmyslal som nad tymto krasavcom

http://bmw-z4.autobazar.eu/m-id3880767.html

povodne som chcel staru e36ku 325i ale kedze mam financie a tento kusok sa mi zda byt relativne dostupny cenovo,tak reku preco nie :D

po novom sa rozhodujem medzi 350z a tymto.Co mysliste ? nieje to az moc prilacne kedze som videl aj ine a tie sli po 20tis+ ?

Auto planujem pouzivat kazdy den,velmi kratke trate 20-30km denne.Nebude to nicit motor alebo je to good to go daily driver ? :P

mikusk
Autor témy

Štvrtok, 22. Mája 2014, 15:26

skusal som skontrolovat aj na seke, ale ked zadam vin tak nenajde nic to iste s SPZ,neviem preco :/

na Bwin je rok vyroby jul 2006 ale majitel pise 2007 to tak ma byt ? :P

Farba by mala byt RUBINSCHWARZ METALLIC (S23) googlil som a vyhodilo inu farbu ako auto v skutocnosti je,alebo je to v poriadku ?

miso_525d

Štvrtok, 22. Mája 2014, 15:30

no to ze je to vyrobene 2006 je fakt a ak majitel uvadza 2007, tak je to neseriozne. ono vacsinou ma predajca pripravenu story o tom, ze to bola predvadzacka, ze stala dlho na sklade a podobne. ale tak nech potom nepise, ze je to 2007, ked to tak proste nieje.

k tej kontrole vin na seke sa ti vyjadrit neviem, je to divne, ale mozno to je ok.

farbu posudzovat podla nekvalitnych fotiek v inzerate, to by som si netrufol :mrgreen:

mikusk napísal:
skusal som skontrolovat aj na seke, ale ked zadam vin tak nenajde nic to iste s SPZ,neviem preco :/

na Bwin je rok vyroby jul 2006 ale majitel pise 2007 to tak ma byt ? :P

Farba by mala byt RUBINSCHWARZ METALLIC (S23) googlil som a vyhodilo inu farbu ako auto v skutocnosti je,alebo je to v poriadku ?

mikusk
Autor témy

Štvrtok, 22. Mája 2014, 15:36

este sa vratim ktomu jak si spominal ze auto je tvrde a ze ma nedostatok priestoru.Neviem veru,planujem to pouzivat na hodne kratke trasy a obcas sa vyblaznit mozno aj na ringu.Takze aj ked je nejako nepohodlne tak to prekusnem,laka ma hlavne ta motorizacia,co sa tyka priestoru,bicykle v tom vozit nebudem ALE mam 196 cm,som dost velky,bude to problem ? :D

miso_525d

Štvrtok, 22. Mája 2014, 15:40

najlepsie je ist to vyskusat osobne. ja mam 180 cm a mal som nad hlavou asi 5 cm...

mikusk napísal:
este sa vratim ktomu jak si spominal ze auto je tvrde a ze ma nedostatok priestoru.Neviem veru,planujem to pouzivat na hodne kratke trasy a obcas sa vyblaznit mozno aj na ringu.Takze aj ked je nejako nepohodlne tak to prekusnem,laka ma hlavne ta motorizacia,co sa tyka priestoru,bicykle v tom vozit nebudem ALE mam 196 cm,som dost velky,bude to problem ? :D

mikusk
Autor témy

Štvrtok, 22. Mája 2014, 15:45

miso_525d napísal:
najlepsie je ist to vyskusat osobne. ja mam 180 cm a mal som nad hlavou asi 5 cm...

A kua ,tak to potom asi bude problem :P

miso_525d

Štvrtok, 22. Mája 2014, 15:48

klud...ked si das sedacku uplne na zem, zmestis sa podla mna :)

mikusk napísal:

A kua ,tak to potom asi bude problem :P

mikusk
Autor témy

Štvrtok, 22. Mája 2014, 16:06

oki :)

A co sa tyka servisu,mam sa pripravit na nejake vacsie sumy alebo to bude v norme ?

ptz
Auto: E60 540i man

Štvrtok, 22. Mája 2014, 16:18

ako sa pise vyssie, tento motor je iny ako "bezne" motory - vyzaduje castejsi a drahsi servis, cize nieco by som si urcite nechal do zalohy. a kedze je cena relativne nizka, kludne by som si nechal do rezervy 2-3000,- € za to, to vies dat urcite do dobreho stavu :smile:

je pravda aj to, ze Z4 je tvrde auto a Z4 M este trvdsie, cize na nasich cestach je to trosku kostitras. urcite je vhodnejsie na ring ako do mesta. a ked na ring, treba tam dat poriadne brzdy, seriove odpalis, ak na tom budes jazdit ako sa ma :twisted:

pouk69
Auto: BMW e87 130i

Štvrtok, 22. Mája 2014, 16:20

pocuj, ved si to daj pripadne ceknut priamo do BMW servisu, pri aute za 15 litrov sa to uz asi oplati. Inak to vyzera velmi pekne

mikusk
Autor témy

Štvrtok, 22. Mája 2014, 16:33

no,prave som dovolal s majitelom...

Strasny sedlak...dost blbe vyjadrovanie,zevraj auto jazdila jeho frajerka kazdy den,je to dovoz,a je 2hy majitel.
Svieti zevraj volaco jak lambda ci co a ze oprava stoji okolo 130 euro,potom ze na dverach sa odlepuje volak koza ale to nieje problem.
Bolo buchnute ale zevraj nic vazne.Majitel pripadal ako keby mu to bolo jedno,a vypada to na obchodnika s autami takze kseftaris.
Neposobil na mna dobrim dojmom...Uplne ma znechutil by som povedal,tak neviem no.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných