... všetko o BMW ...
mikusk napísal:3jkova e9x by urcite nebola zla volba,ale to auto je take nevyrazne preto som to nechcel,vela ludi ma tie bawa,alebo aj e46ka m3ka by bola v pohode co sa vykonu tyka ale co sa tyka dizajnu tak ma to proste neoslovuje,chcel som nieco co nevidis kazdy den. (samozrejme ze m3 je vynimocne auto ale od radovej 46ky ktoru vidis na kazdom kroku sa vzhladom skoro vobec neodlysuje)
Jak to vypada tak do tejto z4 asi nejdem,kedze majitel je doslova kok*t a kseftuje s autami,radsej sa usetrim starosti navyse,aj ten leasing sa mi prestava lubit.Moze sa stat ze to ma nejaky chytak a to ja fakt nepotrebujem.
ptz napísal:mne osobne sa tiez e46 m3 moc nepaci. a cena plus vyssia spotreba o 5 l/100 km (napr oproti 3.0l) zase o tolko vacsiu zabavu neprinesu.
runder napísal:v poriadku german, ja beriem úplne tvoj názor a nejdem ťa ani o ňom presviedčať, 100 ľudí 100 chutí ale nedá mi nevyjadriť sa, v dobrom samozrejme![]()
chalan písal že dá 15 litrov za auto, kľudne má aj na viac ale nevidí v tom zmysel, bavíme sa teda o človeku ktorý si kupuje auto ako hračku a bude s ňou dávať križovatky bokom, gumovačky z križovatky, okruhy a všetky tie blbosti ktoré k tomu patria a vďaka ktorým si tie autá kupujeme :) Nato je zetko určite lepšie lebo dostupnosť dielov, tuningových vecí a podobného, sa nemôže so z4 rovnať a myslím že aj ty mi nato prikývneš :)
Ak sa bavíme o hodnote tohto auta, dovoľ mi ti oponovať. Tú z4m, sledujem už dlhšiu dobu, chalan začínal s cenovkou 22 tuším, potom mal dlhú dobu 20 a teraz 15. Takéto autá sa predávajú ešte dlhšie ako zetka, tento trh mám dokonale naštudovaný takže si dovolím nesúhlasiť, hádam sa neurazíš :) Mkovica je vražda z tej stránky, že ak tam niečo treba meniť, tak sa to nedá absolútne rovnať s japoncami a to so mnou hádam tiež súhlasiš. Nehovorím že z4m nemá svoje čaro, určite má, pamätám keď sme ju boli s ocom skúšať a oco do nej sadol, bol to síce kabriolet a vyzeral tam ako v lavore, pritom otec není nejaký extremne vysoký 183cm? o výbave ani nehovorím, kúpiť dobre vybavenú z4 je problém kúpiť, aspoň takú aby si o zetku hovoril že to je plast :)
A dovolím si tvrdiť že aj v 350 motore je potenciál, je to tiež atmosféra a ťahá slušne :) je to čisto len môj názor, prešlo mi už rukou dosť športiakov, vozil som sa v nich a skúšal a dovolím si tvrdiť že v tejto cenovej relácii je zetko fantastická voľba :)
germancars napísal:
to si nemyslel vazne vsak, ze 3.0i zerie o 5 litrov menej ako M3 motor?
ptz napísal:
dobre, aspon papierovo v meste - 18 vs 13 l![]()
je mozne, ze kombinovana spotreba rovnakeho jazdca by bola max 3 l rozdiel
germancars napísal:
M3 a obycajna 3.0i zerie plus minus takisto. Maximalne ak je 1l rozdiel v spotrebe. S M3kou v pohode jazdis do 10 litrov kludnym tempom aj po okreskach. Uz len logika to nepusti ako moze 3.0 zrat o 5 litrov menej ako 3.2.Ked vyuzivas potencial motoru tak jasne, ze si potiahne M3ka kusok viac (z niecoho ten vykon musi vyrobit) ale za normalnych podmienok tie motory maju takmer identicku spotrebu.
ice.blade napísal:co je na tom ze sa bavia ludia o silnych autach a o spotrebe? chalan pisal ze to auto chce na denne vozenie spojene s obcasnym "okruhom" nie na vikendove prdkanie! ja som si napriklad kupil M3 len koli spotrebe, nahradila 318i a som spokojny
miso_525d napísal:to sa mi asi sniva, ze chlapci sa bavia pri autach ako Z4M, M3, Z4 3,0 o spotrebe .....
Dogg88 napísal:hlavne ze ty si doteraz riesil to ze je to tvrde a nizke
rovnaka blbost pri takomto aute ako riesit spotrebu