... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

mikusk
Autor témy
Auto: e92 m3
Kraj: Nitriansky

Re: Z4M,mozna kupa

Pondelok, 26. Mája 2014, 14:13

miso_525d napísal:
mal som na par dni pozicane Ferrari 458 Italia, co mi najviac vadilo, bol prehnany zaujem okolia o auto. z tohto dovodou som nakoniec kupil nieco ine, aj ked mozno nie tak extremne.

:o italia sa pohybuje v inych cifrach clovece,neviem co robis ale asi sa ti dari :o

mikusk
Autor témy

Pondelok, 26. Mája 2014, 14:29

troska som googlil inac a robil som si ''research''.

Na zahranicnych forach tuto z4ku porovnavali skor s 370z alebo cayman S,co mi napoveda ze ide naozaj o auto o ligu vyssie ako je 350z (neviem,to som sa len docital)
Co sa tyka toho servisu som si tiez potvrdil ze to nieje zle.A spolahlivost auta sa tiez casto spominala a islo iba o jednoduche vady/problemy ak nejake vobec boli.
Ohladom toho ze som vysoky.nasiel som original temu kde toto preberali a boli tam aj ludia s 2ma metrami a stale pisali ze je to vramci komfortu a ze miesta maju dost.
Ale ako tu bolo spominane to by som musel osobne vyskusat ci je to naozaj pravda.
Stale ma to auto laka ked sa prizrem na ten fakt ze je to unikat a ten agresivny styl jazdy je tiez + .
Pozeral som aj reviews,auto bolo hodnotene velmi dobre,dokonca top gear aj fifth gear oznacili to auto za maleho diabla :D

minus je,ze sa mi nepaci ten predok auta,avsak zboku a zozadu vyzera dobre.

Predsa len to asi pojdem kuk a necham si to overit v servise a ked bude vsetko OK tak do toho pojdem,stale nad tym rozmyslam,aj ked je majitel troska pochybny predavajuci.

spotrebu pri takomto aute samozrejme neriesim a ze je tvrdsie s tym pocitam,nekupujem limuzinu.

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 26. Mája 2014, 15:00

bacha na to aky S54 motor trafis... ak je to motor po 100tis km chcel by som dolozit nejake tie faktury za servis co bol robeny bo mat neservisovany S54 no neviem neviem :) ako casto bol meneny olej, ci boli nastavovane vole ventilov, ako su na tom skrutky na vanose... ak ti to predajca dovoli daj to do servisu pomerat kompresie a bez za niekym kto S54 jazdi aby sa isiel na to auto pozriet aj to ti dost pomoze

mikusk
Autor témy

Pondelok, 26. Mája 2014, 15:06

no sak ano,chcem si to dat do autorizovaneho servisu na komplet nehat cihnut.Pochybujem ze najdem niekoho kto jazdi/jazdil ten motor alebo ma taketo auto aby mi pomohol s kupou kedze je ich malo a na slovensku to plati 2x .

miso_525d
Auto: SOBI 20

Pondelok, 26. Mája 2014, 16:21

hlavne si spolahlivo zisti, ci to nieje nejaka ukradnuta, pozliepana lopata. lebo podla tej ceny to je prve co ma hned napada.

dalsia vec, co chlapci velmi radi robia je ze auto, na kt. su drahe nahradne diely hodia na leasing a leasingove splatky platia zo zisku z poistnych udalosti. a ked si auto na seba dost zarobi, predaju ho este, alebo leasing odstupia. cize v praxi potom take auto vyzera tak, ze nema ani jeden airbag (len zaslepky), lak 400x striekany a hruby jak konsky kkt, nesedi geometria, ani sa neda poriadne urobit...a tak dalej.

mikusk napísal:
no sak ano,chcem si to dat do autorizovaneho servisu na komplet nehat cihnut.Pochybujem ze najdem niekoho kto jazdi/jazdil ten motor alebo ma taketo auto aby mi pomohol s kupou kedze je ich malo a na slovensku to plati 2x .

M3driver

Pondelok, 26. Mája 2014, 16:27

bohuzial autorizovany servis nie je zaruka odbornej prehliadky (hlavne co sa tyka ///M) ](*,)
M3 -> Ducati

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Utorok, 27. Mája 2014, 09:24

keby to auto bolo v dobrom stave (alebo by malo v poriadku papiere) tak ho uz daaaavno kupi nejaky kseftar ktory sa nepotrebuje radit na nejakom fore a uz by bolo na nete za 19 000€ :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

miso_525d

Utorok, 27. Mája 2014, 10:08

:thumbup: presne tak. zabudni na to, ze sportove auto v dobrom stave bude o 25% lacnejsie ako zvysok ponuky na trhu... sedliacky rozum hovori, ze tam bude nejaky problem. suhlasim s tym, ze treba ist a pozriet to, ale vela by som od toho necakal a fakt by som si vsetko preveril. na policii a s pravnikom, resp. leasingovkou.

Dogg88 napísal:
keby to auto bolo v dobrom stave (alebo by malo v poriadku papiere) tak ho uz daaaavno kupi nejaky kseftar ktory sa nepotrebuje radit na nejakom fore a uz by bolo na nete za 19 000€ :wink:

pouk69
Auto: BMW e87 130i

Utorok, 27. Mája 2014, 11:29

sranda by bola, keby auto sice bola zapalka, ale nebolo by ani lacnejsie nez zvysok ponuky v inzercii :D

mikusk
Autor témy

Utorok, 27. Mája 2014, 11:49

To vsetko samozrejme moze byt pravda kedze cena tomu nasvedcuje,ale nikdy nevies

mikusk
Autor témy

Utorok, 27. Mája 2014, 15:03

No takze auto uz je zevraj predane,ze si to uz volakto berie,ze mu niekto dal zalohu takze tak

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Utorok, 27. Mája 2014, 15:16

nemal si cakat na "rozumy" tuna a hned pon utekat...
ja mat volnych 15000 na nakup auta tak idem pon a preklepnem si ho na policii, urcite by som tu necakal 3 dni co mi kto poradi
Klub tvoria ľudia, nie autá...

mikusk
Autor témy

Utorok, 27. Mája 2014, 16:26

Volal som aj do servisu,volny termin mali AZ nabudci tyzden vo stvrtok,a ja by som to inak nezobral az po servise takze by sa to predalo tak ci tak....

ptz
Auto: E60 540i man

Utorok, 27. Mája 2014, 19:18

bude dalsie, ine, mozno lepsie
aut je kopec, len treba chvilu hladat to 'spravne'

miso_525d

Streda, 28. Mája 2014, 07:38

no podla mna vobec nemusis lutovat, aut je teraz ako hnoja, kupis nieco ine.

mikusk napísal:
No takze auto uz je zevraj predane,ze si to uz volakto berie,ze mu niekto dal zalohu takze tak

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných