Piatok, 10. Septembra 2010, 11:28
Nechcem citovať všetko, len to na čo som reagoval. Súhlasím s tým, že v BMW je "troška" iná vozba ako v Schade, ale... Rozbitý podvozok môže mať každé auto to je pravda. Ale je tam ten podmieňovací spôsob - môže. V horšom stave (podvozkovo) ako BMW sa u nás predávaju už len Alfy. Proste tie nápravy sú nenormálne citlivé na naše cesty a málokto to udržuje (detto ak to ide predávať). Samozrejm ak by zbehol po auto za hranice, má šancu že chytí pekný staraný kus a tým pádom mu toto odpoadne.
Takto to zhrniem. Kúpiť slušné BMW E36 je na Slovensku problém. Hlavne tie slabé motorizácie za pár €. Je to obľúbené auto mladých, ktorí nemajú (nechcú mať) €€€ na kvalitnú údržbu, ale jebú na to mračítka, polepy, M3 späťaky, deravý výfuk, "športové" volanty z Tesca, chrómové pedále a červené poťahy s drakom čo kúpia na jarmoku. Ak dačo ostane z brigády, dajú aj Matador gumy. Peknú, sériovú E36 v zachovalom stave, bez hrdze čo by nemala minimálne smiešne tuzing svetlá alebo Angeleyes som už dlho nevidel. Ak sa však nejakou náhodou poradí nájsť dobrý kus, tak má chalan vyhraté. Spraví základnú údržbu a viac sa tam nemá čo pokaziť. Ešte to nebol taký spotrebák ako Octavia u Škody, jazdné vlastnosti sú neporovnateľné, výbava častokrát takisto. Ale ak niekto taký kúsok nájde, nech mi dá vedieť, rád sa pozriem...
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."