... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re: prosim surne pomoc všetci Baworaci !!!

Utorok, 6. Októbra 2009, 14:52

chalani.. nerobilo toto ked je auto prevratene na strechu a natecie olej do valcov? :?: :-k myslim ze sa to tu uz niekde riesilo a tie priznaky boli tusim podobne.. #-o
.

Jozef
Autor témy
Auto: BMW 318i 105kw

Utorok, 6. Októbra 2009, 15:39

xtreme napísal:
chalani.. nerobilo toto ked je auto prevratene na strechu a natecie olej do valcov? :?: :-k myslim ze sa to tu uz niekde riesilo a tie priznaky boli tusim podobne.. #-o

ale to moje auto na streche asi nebolo jedine žeby sa ta mten olej dostal nejak inak tesnenie alebo nedaj bože hlava atd takže neviem. a dym z vyfuku ide čisto biely aspon sa mi zda. a z nadržky kde sa dolieva olej ked som mal štartnutý motor nešiel dym.ževraj by šiel keby tam šiel olej ale na kolo percent to je iste neviem

Jozef
Autor témy

Utorok, 6. Októbra 2009, 17:30

takže chlapci našiel som ho že predava dalšie auto. čo poviete dalo by sa s tým niečo?

Parker
Kraj: Nitriansky

Utorok, 6. Októbra 2009, 17:43

No to že predáva ďalšie auto som si všimol aj ja - Toyota Yaris, či nejaké ďalšie ??? Alo čo z toho ???

(Inak v tom inzeráte na Toyotu má aj jednu zaujímavú poznámku:
kúpene na slovensku, NIKDY NEBURANÉ v perfektnom technickom sta.... :D,
to auto muselo byť permanentne búrané... :D)

Jozef
Autor témy

Utorok, 6. Októbra 2009, 17:52

Parker napísal:
No to že predáva ďalšie auto som si všimol aj ja - Toyota Yaris, či nejaké ďalšie ??? Alo čo z toho ???

(Inak v tom inzeráte na Toyotu má aj jednu zaujímavú poznámku:
kúpene na slovensku, NIKDY NEBURANÉ v perfektnom technickom sta.... :D,
to auto muselo byť permanentne búrané... :D)

kedy si to ty pozeral alebo ako si ho našiel?

Parker

Utorok, 6. Októbra 2009, 19:59

Hneď keď som našiel inzerát na to BMW čo ti predal, tak som to meno z inzerátu dal do vyhľadávača a našiel som tú toyotu.

Parker

Utorok, 6. Októbra 2009, 20:01

Jozef
Autor témy

Utorok, 6. Októbra 2009, 21:08

Parker napísal:
http://www.google.sk/search?rlz=1C1GGLS_skSK332SK332&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=richard+stefancik

tak ja som zas hladal pod menom Radovan Staňka to je pravý predavajuci tam ten podava len inzerat alebo čo http://www.autovia.sk/autobazar/toyota- ... 998-702132 daj si dole zobraziť predavajuceho

Rio
Auto: E46 330D individual

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 06:08

Ahoj....Je to smola ako hovoria chalani....Moj osobny nazor je,ze sud asi nebude riesenie....Urcite sa nechces natahovat rok a viac a mozno bez vysledku....Musel by si najst pravnika a ten aby sa nato pozrel ,zoberie najmenej 300 eur napr. a zacne sa tahanica,odvolania a na zaver ak prehras sud po neviem akom case a dalsich tvojich pouzitych peniazoch,budes hradit aj pravnika druhej strany....
Skus sa s predajcom dohodnut mimosudne"kamaradsky" nech spusti s ceny a auto si daj opravit.Mozno ma to auto len jedinu zavadu a po jej odstraneni bude dlho sluzit bezchybne.....(moj pripad)
Mozno ta moja rada neuspokoji,ale tak to beriem ja.Vela stastia kamarat....

paja

Piatok, 23. Októbra 2009, 20:17

noo kedže si mi napísal ss tak som si túto tvoju tému trochu prečítala... no je to kurva riadna, by sa každý normálny zachoval inak, minimálne by ti prispel na opravu, ja som chalanovi dala celý motor po tom čo mu jeho sklepal a to mal auto 3 mesiace, lebo mu nasalo karbon zo sania a vobec som to riešit nemusela lebo to je nepredvídatelná závada, to je o povahe ...ale zas tiež mi chceli auto vrátit, a dost nedávno, ževraj prišiel domov a otec mu povedal nech ho vráti že jemu sa nepáči, tak to chalan neuspel... no pomoct ti možem len tak že ho dones k nám do servisu a pozre sa ti to, neboj nezdereme ta z kože, ked bude treba aj faktúru ti vystavím, sme oficiálny servis ...
*** 330cd***E46 lift M-paket(milacik) a 330 E92 novy clen :-)
530D E60 orientalblau
323Ci E46 hellrot
330D E46 lift schwarz II
320D E46 facelift titansilber
730dA E38 lift orientalblau

** PaP AUTO MARTIN **

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 24. Októbra 2009, 18:48

sudne natahovacky su aj 3 rocne,naklady su velke,je to zdlhave.Daj to spravit,usetris cas,nervy,korunky.Poviem to nerad,ale ucime sa na vlastnych chybach.Ja som raz tiez kupil Fiat coupe 2Lturbo,a coze coze.Bola prasknuta hlava a omladnute o 4 roky.Pan dobehol do PD dal 20 000 a bolo.Musel,nie kvoli hlave,ale kvoli tomu omladnutiu.Zas mam aj taku skusenost ked som predaval auticko,kupujuci si dal skusobnu jazdu,pod 6 000 otacok tam nemal asi nikdy.Kolko to znesie.Chlap kupi auto a cestou domov sa od stastia hra na sumachera.Je rozdiel formula a auto.UPOZORNUJEM to nikoho neobhajujem,ale ani nikoho nekritizujem len mala moja skusenost.

Assas
Auto: BMW 320d M-Packet
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 26. Októbra 2009, 11:52

Nechcem byt zly prorok, ale tu zmluvu ma postavenu v prospech predavajuceho, sud nema ziadny zmysel.

Chalani tu pisali ze mas v rukach vsetky tromfy, opak je pravdou. Ty si kupil auto a "ODISIEL" na nom domou, to je dokaz pre neho ze auto bolo pojazdne.

vsetko dalsie je pase, pretoze on spisal vsetky zavady co vedel (respektive to bude rvrdit a dokazat mu opak je viacmenej nemoze, pretoze jeden technik moze tvrdit ze musel vediet a on privedie dalsieho co bude tvrdit ze v v nejakom pripade o nich vediet nemusel).

Tebe sa vyskytla dalsia zavada, ale az po tom ako si zacal auto uzivat, znamena to ze sa dovtedy neprejavovala (respektive to opat bude tvrdit) a on ju teda nezatajil.

Ty si das sice spravit technicky posudok o tom ze tato zavada uz tam bola dlhodobo, ale kauzila ,,V prípade, že sa bude jednať o závadu, ktorú mohol zistiť len kvalifikovaný pracovník, táto závada bude odstránená na náklady kupujúceho.´´ ho uplne sprostuje akejkolvek zodpovednosti. Ved az kvalifikovany technik tuto zavadu nasiel a teda odstranovanie uz je Tvoja starost.

Hovorim to nerad, ale akekolvek jednanie s nim asi nema zmysel a Tebe neostava len zohnat niekoho, kto Ti to opravi co najlacnejsie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní