... všetko o BMW ...
patres napísal:Pripadne mu posli fakturu za opravu a pisomne potvrdenie od mechanika ze zavada tohto typu sa nemohla prejavit zo dna na den, a predavajuci ta uviedol do omylu pri predaji nakolko danu zavadu neuviedol do zmluvy.
patres napísal:Pripadne mu posli fakturu za opravu a pisomne potvrdenie od mechanika ze zavada tohto typu sa nemohla prejavit zo dna na den, a predavajuci ta uviedol do omylu pri predaji nakolko danu zavadu neuviedol do zmluvy.
Jozef napísal:to by som mohol nieč otake ale tuto spravu neviem či nemože spraviť len autorizovaný servis. A tam neviem či ho davať. Oni sa nadomnou nezlutuju a jtak si zarataju dobru palku tak to asi autorizovaný servis ma. Jedine ak niekto pozna dosť dobre majitela servisu BMW v žilinea príhovory sa. Takže idem to dať as ido nejakeho servisu ktory sa v tom vyzna ale nemusi byť autorizovný
patres napísal:
Nemusi to byt autorizovany servis BMW.
Staci ak je to fyzicka alebo pravnicka osoba a je zapisana v obchodnom registri. Da ti oficialne potvrdenie o oprave , typ opravy , pripadne ako bola sposobena zavada-dlhodobym pouzivanim, a potvrdi to podpisom a peciatkou firmy.
patres napísal:Pokial je to vypocitavec, ktory predaval auto s vedomim ze je pokazene a je nutna oprava, tak len asi sud, ale pointa je v tom ze ty mas v ruke vsetky doklady o tom ze ta uviedol do omylu. Cize budes vo velkej vyhode, co ho moze prinutit na zmenu,pretoze ani pre neho asi nebude stastne riesenie vlacenie sa po sudoch....
dasto napísal:este mas jednu moznost, prever auto ci sedi rok vyroby co silne pochybujem a v takom pripade sa da podat trestne oznamenie za podvod, prides na policiu a spises trestne oznamenie, jemu to pride domov, myslim ze predvolanie a potom mu uz nebude vsetko jedno a myslim ze sa s tebou dohodne....trestne oznamenie by malo byt mozne stiahnut, v pripade dohody, skus zajst na policiu a uvidis, alebo si daj vycitat km aj tie nebudu sediet a aj tymto ho mozes dostat na policii, len treba rozmyslat, kupno predajna zmluva sa vztahuje prave na taketo veci, potom to nieje o oprave ale o niecom inom....samozrejme ako si s tym isiel domov, nepretacal si ho? ked klepal motor, preco si to kupoval???
futy napísal:A hlavne mu to pošli aj písomne doporučene aby si mal doklad že si to reklamoval okamžite tú závaduŠak nie je možné aby ti predal "dobré" auto a na druhý deň nejde
Najmi právnika, niekedy už pomôže aj to ak mu napíše pokus o zmier a on sa poddá, mám to z vlastnej skúsenosti z firmy keď nehradia faktúry a to sú dobré pálky, ked príde avízo od právnika tak platia
nie vždy ale za pokus to stojí. Držím palce. A to meno by si mohol hodiť lebo je dosť možné že šiel pre ďalšie "dobré" auto ktoré predá hajzel
johnyfly1 napísal:ja neviem ale od coho je ta zmluva ked to musi ist na sud?reklamacie v obchodoch idu na sud?
v zmluve nieje pisane ze to ma ist sudnou cestou ci hej?![]()
mal to proste spravit alebo vratit koruny, ktore urcite ma a nepreflakal ich behom nocia ak ano musi ich zohnat...ziadne splatky
to by tak mohol robit kazdy
![]()