... všetko o BMW ...
marekmin napísal:mate pravdu ten druhy je velmi pochybny predajca.dostal som echo ze to je oje...c! tak som sa rozhodol ze pojdem omrknut tu 3. inak dnes som bol pozriet toto http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=2949377 bol som odhlasit na policii moje ex a toto auto stoji blizko policie a uplnou nahodou som isiel okolo a majitel ho lestil puliroval. tak som si ho prezrel previezol som sa a poviem vam ze bolo celkom fajn tak z 10 bodou by som mu dal 8. vsetko bolo v poriadku automat super...motor tiez len tie sedacky neboli kozenne..zvykol som si na kozu tak ak ste si vsimli tal vsetky 3 ponuky su kozennemala preliacinka ale ale inak super auto.. majitel sa stara. ale idem omrknut tu 525d predsa je len 2004. nahodovu nepozna niekto tento motor co je zac??? 525d.. 120kw otomto nic neviem je ich velmi malo oproti 530d co sa tyka e39 skuste mi poradit aj vtom. inak dakujem za postrehy!
martin c napísal:asi na vsetky tie prve 3 ponuky by som sa vyprdel, prve 2 urcite ako uz bolo spominane), a ne tej tretej je volant ktory sa uz od 2002 nemontoval, takze je urcite meneny a ked vidim tie prcaky z tesca netiahnute ma az dviha, a este ma aj predface ladvinky , co by 2004 asi nemala mat..