jararak napísal:
plne suhlasim, 2- treba jednoznacne pozriet nazivo, ostatne nic moc, ten posledny ten mi pride taky zbastleny dotuneny....
No a ten strieborny susedov som bol pozriet, je uz tu na slovensku od decembra v bazare, myslim ze km odpovedaju realite, a vsak par nedostatkov ktore sa mi moc nepacia su: ako prve, na oboch klucoch nefungovalo dialkove, neviem ci su v nich baterky na prd, alebo ina chyba, ale vieme ze to prave nie je lacna zalezitost, dalsia vec bola kozmetika, teda zadny kufor ako na väcsine E39 korozia, ale uz v dost pokrocilom stadiu, uz bol napucany aj ten tmel, ktorym sa prekryvaju spoje plechov pri vyrobe a este bol od hrdze chyteny pravy predny prah hned na zaciatku pri kolese, cca 3x3 cm. Na splojazdcovych dverach bola trochu väcsia preliacina, ale bez problemov opravitelna. V kufri na tej doske co je nad rezervou bol akysi hnedy flak, vyzera ze sa uz neda odstranit pretoze auto sa vo vnutri ligoce. Soferova sedacka ma nejake tie stopy opotrebenia, ale nie je to take dramaticke, mozno Crumarov tmel na kozu by to trochu skraslil. Co som len tak narychlo cekol funkcnost interieru, vsetko fungovalo, ziadne stopy poskodeni, az na ohrev sedacky,
zdalo sa mi ze hreje dost slabo, no neviem bolo -12. Nefunkcny teplomer, a ta lopatka v ktorej drzi bola tiez rozmlatena, ale to nieje nic hrozne stoji 13 eur v bavarii, uz som kupoval 2 kusy. Bolo to len na rychlo, lebo uz zatvarali a este bolo aj zadrbane dookola snehom, ale majitel povedal ze mi ho zajtra vykope a pripravi na skusobnu jazdu.
Co ma prekvapilo, auto nastartovalo bez nejakych väcsich problemov,trochu zo zaciatku zakychalo ale hned sa rozbehlo. Motor isiel pekne, nejaka kladka zo zaciatku jemne piskala a po chvilke prestala. Nejake znamky tecenia som nezaznamenal motor je cisty umyty. Webasto funkcne. Stopy po nejakej buracke som nevidel, ci bolo nieco lakovane, neviem pretoze je trochu zaprasene. Schvalne sa zajtra pojdem previezt, ako je na tom podvozok, len zo zvedavosti. Na cene s da dohodnut.
http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 24910.html