... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
martin c
Auto: 520 d Touring
Kraj: Žilinský

Re: potrebujem radu pri kupe e39 530d

Sobota, 4. Februára 2012, 21:10

dokupovany potah na volante.... :smile:

marekmin
Autor témy
Kraj: Nitriansky

Sobota, 4. Februára 2012, 21:23

martin c napísal:
asi na vsetky tie prve 3 ponuky by som sa vyprdel, prve 2 urcite ako uz bolo spominane), a ne tej tretej je volant ktory sa uz od 2002 nemontoval, takze je urcite meneny a ked vidim tie prcaky z tesca netiahnute ma az dviha, a este ma aj predface ladvinky , co by 2004 asi nemala mat..

kukni tento inzerat a povec co ma ine ako to?
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525-d-id2842355.html
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525-d-fut ... 02150.html

ten druhy nema dokonca ani MF taky isty volant. aj ten predtym ma taky isty.
aj naraznik aj ladvinky.
EX E46 330xd :(
EX E46 Touring 320d 100kw

marekmin
Autor témy

Sobota, 4. Februára 2012, 21:28

ahaaa jasne...inak zobral som ho.. to auto je uplne v pohode len spojka je na odchode ale dojednali sme cenu tak uplne v pohode...nic nebucha ani neklepe. motor taha krasne aj zvuk. dyferak tiez potihu. za tie peniaze slusne auto 8)

martin c

Sobota, 4. Februára 2012, 21:32

tak este raz , tebou uvadzana 3 ponuka udajne s rocnikom 2004 , nama faceliftovy volant ani ladvinky.

tie dva sedany su Ok , tak si to porovnaj.

marekmin
Autor témy

Sobota, 4. Februára 2012, 21:46

jasne uz vidim rozdiel! nie je to nove auto mozno tam mohol byt nejaky tukes ale pozeral som riadne vsetky deformacne zony a vsetko ok. aj v motorovom priestore ziadne nove suciastky ako hadicky a tak. aj skary sedia ziadna odchylka. a tie ladvinky pasuju aj na fl aj na pf myslim ci su tvarovo rovnake?

martin c

Sobota, 4. Februára 2012, 22:02

marekmin
Autor témy

Nedeľa, 5. Februára 2012, 23:43

martin c napísal:
tak este raz , tebou uvadzana 3 ponuka udajne s rocnikom 2004 , nama faceliftovy volant ani ladvinky.

tie dva sedany su Ok , tak si to porovnaj.

martin c Mal si pravdu stym volantom a vsetko ostatne. Kupec vravel ze auto kupene na slovensku ale nie je to tak. len tak som sa kukol na www.ko.sk a o aute tam je zaznam s ko. rv. pri kontrole 2001 a vyjadrenie s ko je ze auto docastne spôsobile na cestnu premavku. hned rano volam kamosovy do KO nech povie co to znamena a uvidime ale ale auto urcite vratim!! hned som volal majitelovi ze ako sa maju veci ze auto mu vratim tak vravel ze onicom nevie ale ze ak budem chciet tak ho vezme spet. pre pokojny spanok ho vratim a najdem ine. moja chyba mal som to spravit hned ale dufam ze nebude problem. nevie niekto co znamena ze docastne sposobile na castnu premavku? co stoho vypliva alebo co treba stym robit? kto vie nech sa mi nato pozrie prosim vas tu je win WBADP91080GX75215 velmi si cenim vase postrehy! vdaka

martin c

Pondelok, 6. Februára 2012, 00:00

no skoda, ja len dufam ze ti zoberie spät to auto tak jednoducho ako to hovoris, aby od zajtra nahodou cislo nebolo nedostupne... Co sa tyka KO, asi to bolo dovezene ako tukeles na lavu zadnu stranu, na tych fotkach z 2008 ma este tie poface ladvinky, takze sa asi menili neskor,no a co sa snim dialo neskor uz asi nezistis...

vysvetlenie pre to docasne sposobile mas hned v prvej zalozke, neviem sice presne co to znamena, ale pravdepodobne pri prihlasovani uviedli nesprvane udaje do dokladov,ako napr. ten rok vyroby, ktore sa neskor nezhodovali s KO. Radsej si to prever a prajem vela stastia.

Vozidlo je dočasne spôsobilé na premávku na pozemných komunikáciách

Klasifikácia: 122

Popis klasifikácie:
Stav identifikátorov vozidla (prvé číslo z klasifikácie):
1 - Identifikátory vozidla sú nedotknuté, nie sú viditeľné stopy neoprávneného vonkajšieho zásahu, alebo vonkajšie neoprávnené zásahy do konštrukcie vozidla neboli zistené, alebo zmena identifikátorov bola spôsobená povolenou prestavbou.

Stav dokladov (druhé číslo z klasifikácie):
2 - Požadované doklady nenesú známku nepravosti, ale údaje v nich uvedené sa pravdepodobne z dôvodu chybného zápisu nezhodujú s údajmi na identifikátoroch kontrolovaného vozidla.

Stav údajov evidencia vozidiel SR(tretie číslo z klasifikácie):
2 - Údaje v evidencii vozidiel sa pravdepodobne z dôvodu chybného zápisu nezhodujú s údajmi na identifikátoroch kontrolovaného vozidla v plnom rozsahu.

Poznamky v posudku: bez záznamu

Overenie blokácie vozidla v evidencii vozidiel (do 6.8.2011 nevykonávané):
Motorové vozidlo pri KO dňa 21.02.2008 9:06:29 BEZ ZÁZNAMU o blokácii

Overenie v slovenskom aj medzinárodných pátracích systémoch:
vozidlo – 21.02.2008 9:26:30 - bez záznamu

marekmin
Autor témy

Pondelok, 6. Februára 2012, 14:12

no takze auto som vratil majitelovi slovo dodrzal a peniaze bez problemov vratil tak tym padom mam o problem menej a chlapec o problem viac. zistilo sa ze to ako nie je problem. zistoval to majitel v tej KO v bratislave kde to robili a tam povedali ze to nevadi a auto moze jazdit. ja som si to zistoval od kamosa tiez co robi na ko a mne povedal ze radsej ruky prec. moze to byt len administrativna chyba ale moze tam byt aj nejaka manipulacia ze radsej to mam vratit. tak som dal na jeho radu a vratil. majitel bol seriozny sralo to aj jeho hned volal do bazaru kde to kupoval ale samozrejme ho vyfakovali. takze takto. dakujem MARTINOVI C ze mi dal chrobaka dohlavy. chlapi ak viete o nejakych zaujmavych kusoch dajte mi vediet. dalej budem informovat :thumbup:

marekmin
Autor témy

Pondelok, 6. Februára 2012, 15:39

martin c

Pondelok, 6. Februára 2012, 21:10

no chlape bud rad, ze si natrafil na seriozneho cloveka, co ti vratil prachy, to sa teda nestava casto. :D a k tej ponuke, predavajuci tam dohromady nic nenapisal, z fotiek toho moc nezistime, az na ten tukanec pod pravym zadnym svetlom, km radsej neriesme, tu uz je to len o telefonate , stretku,atd.. zvysok uz poznas . Musis vediet co chces a kde si ochotny prizmurit oko, ale myslim ze by sa urcite oplatilo ist ho pozriet na zivo.

martin c

Pondelok, 6. Februára 2012, 21:47

a co toto, ? http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 24910.html

toho predajcu poznam, je to kvazi moj sused, dovaza auta predovsetkym BMW. O tom aute neviem nic, uz dlho som snim veru nebol... nezavisle od toho ci predajcu poznam alebo nie, ten inzerat mi padol do oka, hlavne tych priznanych 290 000, a nie nejakych 180 -185 000 pravych slovenskych nefalsovanych. Vybavou moze byt, uz by to chcelo len vidiet... , ak by si strasne chcel mozem zistit viac.

a ten co si vratil chudacik,je za dva dni starsi o 3 roky. Fuuuha.
http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 09873.html

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 7. Februára 2012, 02:32

su tam ine foto, nejake neorigo hmlovky, predface ladvinky a hlavne na tej foto vidno ako nepasuje kapota a svetla su zapadnute dozadu
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

martin c

Utorok, 7. Februára 2012, 16:41

jararak napísal:
su tam ine foto, nejake neorigo hmlovky, predface ladvinky a hlavne na tej foto vidno ako nepasuje kapota a svetla su zapadnute dozadu

ak myslis ten co vratil, tak nie, su to presne tie iste fotky ktore boli aj v predoslom inzerate, viem to lebo som si ich stiahol, ked zacal mat marek pochybnosti a oznamil vratenie spät majitelovi.

marekmin
Autor témy

Utorok, 7. Februára 2012, 16:52

marekmin napísal:
http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/530-d-id2949377.html a co toto?

to auto som uz videl a skusil! neuverite akou nahodou. isiel som prehlasit moje ex BMW na policiu a podla fotiek som spoznal okolie a zhodou nahod to je parkovisko hned vedla policie. tak som zaparkoval a tak si vravim ze mohlo by tam byt a co cert nechcel auto tam bolo a majitel okolo neho pobehoval aj s handrickou! tak som sa pri nom zastavil a porozpravali. aj som sa previezol. motor isiel krasne prevodovka radila ani neviem kedy proste parada. len neviem ci to robia tie automaty ze ked tam dam D tak auto tak troska cukne nie velmi ale citit to tak neviem ci to ma robit lebo inak potom radil krasne robilo to iba pri zaradeni D. môze to robit? na aute troska buchala predna naprava. nic hrozne ale uz ju pocut. dalej ten tukanec a svietia kontrolky na brzdove oblozenie. predne nove kotuce aj segmenty v zadu treba min. segmenty vymenit. predna kapota dost dodobana od kamienkou az to je sem tam hrdzave.znutra zachovale velmi vydno ze sa staral to sveci aj to ze behal s handrickou ked vonku bolo -8. jedine co ma odradza je ze to ma socialnu vybavu keby mal aspon dsc ale ma iba asc. dost si potrpim na vyhrievanej kozi ale keby nebola tak to viem prezit. dalej gumy su len tak na dojazdenie sezony. tak zhrnutia autu davam 7bodou s 10tich cenu by spustil na 5000e tak pohoda ale chcem kuknut aj dalsie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných