Streda, 23. Apríla 2014, 20:12
Urcite si predtym zisti to zalozne pravo, ja som si to zistoval a bolo ciste vsetko ale aj tak mi povedal policajt, ze aj tak to nie je 100%...vzdy je tam maly risk ked to nekupujes nove..ja som taky, ze keby mi nejaka vec na predavajucom nesedela, tak by som od toho isiel prec a hotovo. Ja som mal stastie, ze predavajuci nemal problem mi to auto dat aj viackrat previezt a este jeho clovek mi to doviezol do Tempusu na prehliadku...Ja som si toho cloveka preklepol vsade aj orsr drsr, ci nema nedoplatky v soc. a zdrav. poistovni a pod. Uplne ciste vsetko, majitel xy firiem tak pohode...Niekto si moze myslet ze je to moc, ale poznam xy pripadov, kedy ludia kupili jazdenku a ojebali ich...radsej 100x preverit ako si potom trieskat hlavu o stenu.. napr. znamy kupil nejaky VW za 3k, zistil, ze sa neda prepisat a typek uz medzitym peniaze minul, lebo musel splatit splatku. Teraz caka, kedy si niekto pre to auto pride...a taha to po sudoch a tak...
Urcite si napis do zmluvy vsetko...kazdu jednu chybu tam zapis, presny stav km a to, ze o vsetkom ta oboznamil o kazdej chybe a vsetky tam napis. Dobre je tam dat, ze mas pravo do napr. 3 dni vratit auto bez udania dovodu, ale to ti prejde iba ak ten druhy bude jebnuty a neprecita si zmluvu

inac ti to nepodpise takto nikto..
hlavne si to prever od hora dole cez net vsade kde sa da, cez policajtov a potom v servise..
E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler
daily MB GLB 2021
E90 330i EX