... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy
Kraj: Banskobystrický

Re: Kupna zmluva

Utorok, 6. Mája 2014, 10:37

Panak666 napísal:
](*,)

Cela ta konverzacia bola smerovana ako dialog medzi dvoma osobami : ja a mishroom. Jednoduchsie sa mi pise v mojej osobe. Mozno mishroom by vedel ako postupovat v pripade vychcalka (podla mna s neistym vysledkom ) ale taketo veci sa stavaju beznym laikom, mladym rodinam a pod ktory do auta davaju svoje uspori..

Preto opat a uz naposled, dbajte na veci pred kupou nie potom po kupe behat s kuskom papiera.

Tak je vymenili sme par nazorov netreba sa s tým zatažovať - každý sa snaží urobiť ako najlepšie vie a budme radi, že existujú aj poctivý ľudia čo predávajú autá (čo dúfam je väčšina tu na klube) aj keď sem tam v sekcii predaj vidno kadejaké perly. Je to hlavne o kontakte s ľudmi (na väčšine je vidno kto je divný a kto nie a to neplatí len pri predávajúcich ale aj pri kupujúcich.
Cafte

Panak666
Auto: e46 M3
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 6. Mája 2014, 11:01

Tak tak suhlasim...

Este kto chcete pozrite moju topovanu temu v nakupnej poradni ako zistit co najviac o aute len z inzeratu a necestovat dakedy zbytocne - setri to cas aj €
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe

Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 6. Mája 2014, 11:21

A inak najlepšie je keď človek natrafí na nejakého kkta vychytralého umlátiť ho zdvíhákom pre runflatistou odporúčam omlátiť mu o hlavu celé 150 kilové koleso :twisted:
Cafte

auto111
Kraj: Trnavský

Utorok, 6. Mája 2014, 13:23

Panak666 napísal:
](*,)

Cela ta konverzacia bola smerovana ako dialog medzi dvoma osobami : ja a mishroom. Jednoduchsie sa mi pise v mojej osobe. Mozno mishroom by vedel ako postupovat v pripade vychcalka (podla mna s neistym vysledkom ) ale taketo veci sa stavaju beznym laikom, mladym rodinam a pod ktory do auta davaju svoje uspori..

Preto opat a uz naposled, dbajte na veci pred kupou nie potom po kupe behat s kuskom papiera.

OK prepac, ak toto "... alebo naozaj blba nahoda --mam ti vracat peniaze alebo kompenzovat opravu? nevidim dovod "

bol len "nasilu" vygenerovany proti-nazor (vo vasej diskusii) a nesuhlasis s tym.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných