... všetko o BMW ...
BMino napísal:
zavist od sracov? nenavidim buzerantov co tu pridu z pokecu a hned sa do kazdeho navazaju
ty si k tomu auta zatial nenapisal nic okrem km a kW, ani obsah, to si sa tu prsiel len pochvalit ze si ides kupit BMW? Ak si cakal gratulaciu a ohurenie z tych kW, tak si mal ostat na pokeci
badboy8605 napísal:
....tak tak no ja neviem ale keby mam hentak nabombovany motor a ešte mi ho robili v bmw tak asi by somho nepredaval za 85000kč ved chalani čo len servisuju v bmw vedia,že to neni zadarmo a taka uprava ako hovori musela stať riadne prachy a grafy take si na nete zoženie každy plnu pču....
BMW-maker napísal:
ta uprava vysla na 65tis je k tomu aj faktura a dokonca idem aj do toho servisu kde to robili a vystavili faktury.
a ja sa vobec nechvalim chcel som len rady ale vydim ze to tu nema cenu.
BMW-maker napísal:
ta uprava vysla na 65tis je k tomu aj faktura a dokonca idem aj do toho servisu kde to robili a vystavili faktury.
BMW-maker napísal:
Romci89 napísal:Chalani sak si nerobte srandu .......
Ak by si chcel predam ti moju 328i e36......mam upravu motora tiez v BMW za 500eciek......teraz mam asi 330ps ze mi tam dali nieco z e-mka.....tiez mam kolesa upravene BBS-ky......troska som ich obrusil takze vazia uz len 4 KG A TO SECKY 4..........
Ako tu uz bolo povedane komu niet rady tomu niet pomoci.......
(inak mozno tie nalepky davaju nejake kone ci neee)
Romci89 napísal:Chalani sak si nerobte srandu .......
Ak by si chcel predam ti moju 328i e36......mam upravu motora tiez v BMW za 500eciek......teraz mam asi 330ps ze mi tam dali nieco z e-mka.....tiez mam kolesa upravene BBS-ky......troska som ich obrusil takze vazia uz len 4 KG A TO SECKY 4..........
Ako tu uz bolo povedane komu niet rady tomu niet pomoci.......
(inak mozno tie nalepky davaju nejake kone ci neee)
pistacik11 napísal:cafte mam moznost kupit BMW e36 320i sedan 92r, tak kolo 2000e tak by som sa chcel spytat, ci je na mieste strach mojich rodicov ze bude viac stat ako chodit, viem ze je to malo to co som napisal, len proste chcem vediet ci sa zatu cenu da kupit slusna taka e36