osobne by som volil 330i, myslim ze do 30k uz sa zmestis, mpaket by som urcite hladal tiez, ale davaj si pozor na podvozok, bez adaptivneho podvozku su tie mpakety relativne tvrde a nie extra pohodlne, takze 330i xdrive mpaket s adaptivnym podvozkom :-) popripade 320i, ked rozpocet/vybava nepusti, ten motor sa da naladit velmi jednoducho, keby bolo malo vykonu. plus LEDky predne aspon stredne, ked uz nie laser, ktorych je dost malo.
oplati sa pozerat aj na slovensku urcite, ked ma auto historiu, a je to relativne novy voz, takze by mohli byt tie auta ciste a vpohode.
co sa tyka spolahlivosti, tie B48 nemaju vpodstate zasadne problemy, xdrive tipujem ze asi jak vsetky ostatne xdrive, problemy s vtg skor ci neskor pridu

ale ked kupis auto s najazdom 40-50 tisic km, tak minimalne 50 tisic nebudes musiet asi riesit nic, len spotrebak..
plus spotreba oproti dizlu nebude zasadne rozdielna, hlavne ked jazdis mesto cez ba, ja som na B47 pod 7 litrov hadam nesiel, a za 7-8 bude jazdit aj 320i vpohode