... všetko o BMW ...
marc.o napísal:Ta biela uz je asi predana .. moc som ponej poskuloval a nasraty som lebo buduci tyzden som ju chcel is ceknut a aj som planoval kupu. . ale som este furt v nemecku tak som nemohol![]()
Ja len dufam, dufam ze ju niekto kupil tak ze si ju uzije, a nie ze ju uvidim o par dni o par tisicok drahsie .. dost by ma to najebabralo…
Vsetko pekne sa popredalo kurnik, ani si z aktualnej ponuky neviem vybrat…
pistacik11 napísal:
Co si niečo nezozenies v nemecku, máš tam dobrý výber, ceny fajne (tie päťky sú skoro lacnejsie jak skodovky), stav povecsine tiež neni zlý, a aj s de pojistkou ta v konečnom dôsledku to môže vyjsť lacnejsie ako kúpa obdobneho auta na svk
marc.o napísal:Stav bude urcite lepsi u vacsiny ako pisete…
Bratranec v lete kupoval noveho Touarega, tiez zije v DE a najprv to chcel prihlasit na svk, ale kvoli prihlasovacej dani ho radsej prihlasil v de .. On mi vtedy vravel, ze svk auta mozu chodit po de aj ked tam byvas dlhsie, ale musis si zaplatit cestnu dan v nemecku ..
Ono na svk cloveka znici prihlasenie, v de moze poistka, aj obycajny servis .. kupa auta zalezi od toho kde clovek byva, a to v mojom pripade este nieje iste do buducna..