... všetko o BMW ...
sxiza napísal:Ked tie prasule nepotrebujes tak ich jebni do Tesly, nie do auta ale do akcii. Momentalne Tesla uz predbehla aj Toyotu a je to najhodnotejsia automobilka. Od 12/2019 sa na tych akciach s tvojim budgetom dalo zarobit na vsetky auta (spolu) co si tu spomenul (nie nove, tie jazdenky).
sxiza napísal:Hej kupit na vrchole je najlepsia rada, halvne teraz, vobec to neni nadhodnotene ze..Ked tie prasule nepotrebujes tak ich jebni do Tesly, nie do auta ale do akcii. Momentalne Tesla uz predbehla aj Toyotu a je to najhodnotejsia automobilka. Od 12/2019 sa na tych akciach s tvojim budgetom dalo zarobit na vsetky auta (spolu) co si tu spomenul (nie nove, tie jazdenky).
sysell napísal:December 2019: Tesla stock price 335Hej kupit na vrchole je najlepsia rada, halvne teraz, vobec to neni nadhodnotene ze..
RKa74 napísal:nevidel by som to tak cierne :-) hlavne ked mas 92000km tak to je este zanovne auto, a najskor bude celkom mlade, ono to ide z kopca po nejakych rokoch az.. spominaju sa tu strasiaky,ktore sa mozu pokazit na tych autach, to ale neznamena ze sa aj nevyhnutne musia pokazit. ale si na klube noSom tu krátko na to aby som niekoho a niečo hodnotil ale uvažovanie a výber v tejto téme je ako keby to vyberal 17 ročný chlapec ktorý čaká koľko dostane z poistky od rodičov. A keďže nevie koľko dostane tak nevie čo vyberá. K čomu je zrýchlenie za 5sekund? Zrýchľuješ tak medzi retardermi alebo semaformi? Oveľa dôležitejšie je pružné zrýchlenie keď idem 80 za kamiónom a chcem sa rozgulat a odbehnut ho.
PS: stále mám pocit že tu sú naozaj všetci milionári a ja 🙂 to skutočné tu máte všetci 10 000 odložených na servis? Mi nehovorte že tie autá za tie peniaze sú také sroty. Ja som kúpil F11 lebo auto je veľké a bezpečné pre rodinu a splnil som si detský sen o R6. Ale ako to tu čítam tak sa mi zdá že auto sa mi rozpadne a to mám 92 000km skôr ako som čakal. Kúpil som premiovku kvôli tomu aby čosi vydržala a to autá naozaj šetrím a nie na to aby mi to sused oslintal.
denial napísal:Premiovka, ktora nieco vydrzi je Lexus, ale zeby BMW