Utorok, 2. Júna 2020, 12:40
ale ved on auto mohol kupit v Nemecku, ved to auto podla vsetkeho este ako totalka v amerike zmenilo 2 majitelov , a oni pisu, ze malo 2 majitelov v Nemecku. ono v nemecku este co to poijazdilo, ked totalka bola pri 46k milach ci kolko, takze este 40-50tkm najazdilo po oprave. preto som pisal o tej "dobrej viere". predajca jazdenych aut, ktory ti poskytuje nejaku virtualnu zaruku na skryte vady ti ju nikdy neda, oni maju unisono rovnaku hlasku, taku hlasku maju aj acka "oni kupuju auto od majitela v "dobrej viere", ze im nic nezamlcal, lebo oni nemaju ako 100% zistit, ci auto nebolo burane", takze ked im prvy majitel povie, ze auto je povodom z Nemecka a nebolo burane, oni mu uveria a potom v dobrej viere toto hovoria aj ludom, co to zas kupia od nich. Toto mi pred rokmi povedal sef vykupu v Petrzalskych ackach, ked tam kolega predal Volvo po totalke utopene pri velkych zaplavach v Nemecku, ktore kupil za 50k korun, za dalsich 50 opravil, resp. len lahko zrepasoval, lebo auto smrdelo mocarinou jak hovado, 2 roky sa vozil, v ackach dostal 180k, acka to predali za 220 na druhy den nejakej mladej zacinajucej vodicke. Ked som sa pytal, ako je mozne, ze garantuju, ze auta v ich ponuke nie su utopene poveda mi, ze oni gerantuju, ze nekupuli utopenu totalku neopravenu, ale ak si im ty predal opraveneho utopenca, a oni sa rozhodli, ze si nebdu vsimat hnilobny plesnivy zapach, a tym im nepovies, ze auto bolo utopene, tak oni su mimo obliga, auto predsa kupili od teba, nie utopenca z Nemecka, a kupili ho "v dobrej viere" ze si im nic nezamlcal.
no, mali sme tu uz cukornaty superb, a7cku, teraz S4, som zvedavy ake lego poskladane najdes buduci tyzden, najlacnejsie v ponuke celej Europy :)