Milosss napísal:ROKI: podvozok na e39 ti 200tis dá akurát tak originál z výroby, nič iné nevydrží viac ako 120 či 150tis a na našich cestách možno ešte menej.
Nedavno som sa pustil do podvozku mojich e39. 520i ma nalietane 316tis. a kazde jedno rameno, tiahlo, silenblok co som odtial vybral mal na sebe vyrazeny rok "01" cize ten podvozok odkrutil slusnych 300tis. km...
Ono co sa tyka "spolahlivosti" a "bez investicii" sa neda vyjadrit uplne jednoznacne. Ja som obzvlast citlivy na vselijake pazvuky, ci uz od podvozku alebo v interieri, hocijaky doplnok, ktory nefunguje ako ma, ak motor trochu zadymi v otackach pri vystartovani z krizovatky...vsimam si vsetko...takych ludi som si u BMW vsimol viac, ludia tu auta beru trochu inak ako pri koncerne. S koncernom som si tiez uzil svoje, ale ludia, s ktorymi som sa stretaval na klube tie auta brali viacmenej len ako presuvadla, cize ak nieco z auta neodpadavalo tak to neriesili (ked to trochu prezeniem). To mas ako s niektorymi majitelmi Japonskych aut, ktore su naozaj spolahlive, ale najlepsie je sa v niektorych tych starsich kuskoch previest o ktorych majitel povie, ze to kupil s 300tis na tachaci a odvtedy len menil olej, nic ine netrebalo. Ale sadne si do toho detailista tu z klubu a uz to take ruzove nie je, podvozok pomaly trieska, polovica palubky nesvieti, volant osuchany az na vystuz, brzdy piskaju ale to auto "nepotrebuje investicie." Takze asi tak...proste kazdy ma ine vnimanie reality, pre niekoho udrzba znamena len vymena oleja a ked sa nahodou nieco rozsype tak sa to nejako polepi...a inemu zasa vadi aj odstavajuca lista na dverach...