... všetko o BMW ...
voloda napísal:V ba je MHD tak vymakane ze sa auto vobec neoplati.
ROKI49 napísal:
Mi_t_is napísal:Chalani počas vysokej je toľko času že sa da zarobiť aj dvojka - trojka čisteho mesačnea nie len fetom
germancars napísal:a kolko je podla vas adekvatny plat na 740i??? tak ratajme spolu, 300-400 eur das len na PHM mesacne, servis no budem skromny priemerne mesacne 70 euro, 400 ecok das mesacne na byvanie komplet, aspon 3-4 kila mesacne chces odlozit na horsie casy, 150 prejes, stovka priemer mesacne na dovolenku a ine vydavky tak bez nicoho prekvapujuceho si na 1400-1500 eur mesacne cisteho ktore potrebujes na 740i aby si zil normalny zivot s perspektivou do buducna a nejakymi zasobami a moznostami "investovania" . jasne da sa to riesit aj tak ze mas sedmu, byvas v garzonke za 200(alebo u mamky za 50), tankujes za 100-300 a prejes 100 takze staci ti aj 500 na sedmu jasne, ale do roka ju predas a bude vyzerat ako byvala palzova. nehovorim uz o tom, ze zarabat 1000 v cistom a z toho polovicu platu dat mesacne na PHM (alebo na auto vseobecne)je kokotizmus.
ked s tym chces jazdit len cez vikend po okoli a pre radost si natankovat mesacne za stovku tak to suhlasim, tisicka staci.
PetoK napísal:Ja ti poviem na rovinu, ako to je, ludia nechcu robit stare vraky pretoze to nikto nezaplati. A ver tomu ze to nezaplatis ani sam. Alebo chces tvrdit ze kupis vahu original BMW za 300e aby ti to islo ako ma?
BTW, student a dvojka trojka mesacne? To myslis akoze 2-3t ee ???![]()
![]()