... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:Jedna M3 mi doma stoji ... a spotreba je taka ako na 328 liter hore dole, s tym ze mas o 100 koni viac a vacsiu predajnu cenu v buducnosti
matyson napísal:A čo tak tour 323i
download/file.php?id=103472&mode=view
compact napísal:tak chalani, priznajte sa kdo mi vyfúkol toho modrého sedana?očakávam aspon príbeh tu na klube :)
Trošku som zaspal, chalanisko nevedel ani trt po anglicky a na maily neodpovedal ani na sms (po nemecky) s prozbami o zaslanie foto interiéru na e-mail....
čo hovoríte na toto:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
píšu že vedia aj po slovensky, takže by vybavili aj prevozky asi ked je to autobazar....
rozmyšlam že zoberem kamoša s oktávkou TDI a išiel by som preto
pistacik11 napísal:este kridlo, moje ma dvojicku tuna na klubea neviem ja osobne by som sa dotoho auta ist nebal, vyzera celkom solidne, aj vybava aj kasna, zvysok z foto nepoznas, a mas aj priestor na sebarealizaciu na aute kedze exterier je v zaklade, len skoda toho stresneho asi
compact napísal:
no škoda že nemá ešte aj to strešné, inak dnes mi volal či ho beremže aj prevozky vybaví , tu je VIN:
WBACD11000EY42116
BMW 328 I EZ.10.07.1997
neviem bojim sa že tam dojdem a nebude sa mi lúbiť lebo to bude šrot a behat pol týždna a hladat auto po nemecku kvoli E36?
dodoIPD napísal:Odvezie ta aj M3 :))
Jasne ked potrebujes sedan tak to je ine..
Dogg88 napísal:ale sak predsa M3 je aj sedan...
tak Compact preco nepozeras aj po M3 v sedane?