Sobota, 12. Marca 2016, 15:03
Caute pani....Nechcem zakladat novu temu, urcite je tu milion podobnych tem.
Mam taku dilemu pozeram uz dlhsie nejake auta tak aby som sa zmestil do 8-10K a neviem ci sa vobec nieco slusne da kupit za taketo prachy. mam na mysli bud e60/61 alebo e90/91 najradsej by som kupil nieco u nas nechcem dat pol rozpoctu na prihlasenie atd...
Co myslite da sa nieco kupit v tomto rozpocte??? najradsej by som nejaky benzin r6 + automat alebo ked uz nic nenajdem tak by som zobral aj diesel nejaky ...problem je ,ze vsetko co sa tu predava je celkom dost hole odkliknem v rozsirenom vyhladavani xenon a zrazu filtru vyhovuje 5 aut...nepotrebujem m-tech doplnky ale tak xenony, vyhrievane rite a nejaky displej na palubke musi byt bez toho uz auto nechcem....
co myslite oplati sa mi pozerat po tychto modeloch ??? da sa nieco kupit za take peniaze co nebude vydojeny vrak alebo skuste poradit nejaky iny model...popripade niekto kto mate skusenost je e90 dost komfortna alebo ju mam uplne zavrhnut....
Este ma trochu taha mercedes w204 je to novsie auto a ma k dispozicii celkom fajn agregaty + su tam aj lepsie vybavene kusky, dizajn je modernejsi a pravdepodobne bude mat aj komfortnejsi podvozok....
Co si o tom myslite????
Vdaka...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu