Štvrtok, 24. Októbra 2013, 10:17
čaute chlapi,
chem kúpiť synovi (24r) auto nakoľko má niečo našetrené a niečo mu doložím ja. Ide o konkrétne kusy áut takže iný model alebo variacie mi prosím neradiť. Chcem radu ktoré je vhodnejšie, ide o tieto autá:
BMW e60 530d automat r.v 2004 v M-pakete, nájazd 235 tis km (výbavu nebudem vypisovať nieje až tak podstatná, skôr ide o motorizáciu a tď) budú tam treba nejaké lakirnicke práce lebo niekdo ho oškrel, mal ho zamestnanec bmw, auto je z CR.(3. majiteľ) registračnú daň netreba riešiť mám to na koho napísať. Bolo buchnuté ale iba plecharska práca.
BMW e90 320i manual, r.v 2006 decentná uprava výfuku, m-kolesá atď. Prvý majiteľ, kupované na slovensku nájazd 160tis km, nikdy búrané ani nič proste pánko sa oň staral.Cena je taká istá ako e60 obe sú pomerne nízke ale nebudem to sem písať lebo to začne diskusia o cene a to nechcem.
Chalan cestuje 15km tam a späť do školy plus behačka po meste a dva krát do týždňa cca 100km. Takže ročný nájazd nemá moc veľký. Odhadujem že tak max do 12-15tis km.
ďakujem za každú radu. Ja viac menej mám tip ale chcem sa utvrdiť poprípade nechať ovplyvniť:)))
EDIT samozrejme som si vedomý že sú to diametrálne rôzne autá ale ako som povedal mám na ruke tieto dve a preto sú v hre tieto dve autá..