... všetko o BMW ...
matyson napísal:Dôvod vieme všetci, točia sa tu stále tie isté autá kvôli kokotkej dani.
marc.o napísal:Maly rozpocet na e60.
Povacsine maju zodrate gumy, bez zimakov, o kilometroch zbytocne .. s tym sa odvija aj stav motora/prevodovky .. serviska nic, napravy brzdy tiez asi nic moc, ak pri predaji ok, coskoro uz nemusi byt ok.. si treba zobrat, aspon ja si to tak pocitam lebo ako uz mnohi si mohli vsimnut ze si vyberam e60, ze ak chce mat clovek auto v stave na jazdenie, mal by hned po kupe pomenit oleje, filtre, v prevodovke tiez, geometria... a uz mas mozno aj tisicku nad rozpocet .. ide zima treba gumy, asi aj disky.. poistka prihlasenie palivo dialnicna ... ze sa nieco moze porucat kratko po kupe(odlucovac, termostaty, zhavice, turbo, dpf, prevodovka, kardan, o-kruzok, zvody, klapky, veskera elektrika...
Pozor to si treba poriadne prepocitat, pre uspesny a bezproblemovy chod takehoto samochoda by mal byt popri rozpocte na kupu este rozpocet na servis, to neni felicia ze dam celorocne 10 rocne gumy a dolejem ukrajinsky gazolin a fachcim![]()
Uz som mal to stastie kupovat jazdenku.. a nie jednu .. a som toho nazoru ze stopercentne jazdenky sa nepredavaju .. a ak ano, e60 do 9 tisic to nebude a bodka.
A ukamenujte ma komentarmi ked som sa niekde sekol, I don't care
EBOLA napísal:apropo nieje v 530i do 2005 nahodou m54b30?