... všetko o BMW ...
Bengalll napísal::D M54 v e60 + lpg na slovensku dosť ťažké nájsť..ale ked sme v tom tak ti tu dám troška off topic
Minule som svoju M54+LPG predal a neplačem, E60 je pekné auto a v pakete ešte krajšie ale kvalitou interieru, spracovaním atď.. je to viac horšie ako lepšie.... S tými výbavami je to tak, teraz mám v mojom touringu lepšiu výbavu ako som mal v e60...
Mal som kedysi e39-nu (super kára) no stále som chcel e60-ku, stále som si myslel že to bude bomba, hanto-toto až som si ju kúpil no a nasledovalo dosť sklamanie, pazvuky, škripoty, slabá hudba no žiadna sláva...
Teraz mám rodinku, predal som e60-ku a kúpil som zachovalú e39 tour takmer vo fullke a zo dňa na den som presadol späť z e60 do e39 a čuduj sa Svete je to super....
Jediné čo ma sere je to že e39-na je len 5 kvalt
Hugino napísal:Lenže na 545i by som sa bál O ringu
EBOLA napísal:o O-ringu som cital a omacka hodil dake linky na US verziu opravy rezanim povodnej trubky a vymenou za roztahovaciu.. tam je ta cena podstatne mensia. ak sa s tym zmestim do 1000e tak pohode...
co sa tyka spotreby tak ci to bude 12 alebo 14l mi je u prdele... za tu zabavu, 75kW a zvuk V8 by to stalo za to... uvidim ak bude ci uz tato alebo ina V8.... ale mozno nakoniec zoberiam 530i m54..... ked rozum vravi jedno a srdce ine
vie niekto co je ta "priprava CCC"?