... všetko o BMW ...
BMino napísal:kedsa niekto pride spytat na to ci ma brat 316 318 pripadne 320, hned ho vsetci tlacia do 328, ze tie ostatne maju malo vykonu, tak preco nie rovno M3 (viem ake su ceny, aj co stoji udrzba)
spider207 napísal:myslim, ze vsetci co sme tu sa zhodneme na tom, ze 316i nie.. co sa tyka toho preco ostatni doporucujeme 323i alebo 328i tak je to preto, lebo vela z nas si kupila najskor 318i (or 316i) a neskor toho lutovala - zistili, ze vykon by mohol byt lepsi, zvuk nie je to prave orechove atd.. preto vacsina doporucuje R6 a min 323i, bo nechce aby chalan urobil tu istu chybu.. ALE, to co nestaci jednemu, moze stacit druhemu.. vsetko je to o osobnych preferenciach, na co chcem auto, kolko mam penazi atd..
BMino napísal:skor by som poradil az si vybere auto podla toho aky ma stav a vybavu a 6 valcov je podmienka
spider207 napísal:tak to sa celkom zhodneme, rozhodne 6 valec.. inak som zvedavy ci bude kazdy dodrziavat a chodit kludne.. podla mna to dopadne ako v CR ked zacal bodovy system - na chvilu to bolo lepsie, po 3/4 roku zistili, ze je to este horsie ako predtym..
Rimi napísal:Ako majitel 316i poviem asi tolko,ze na zaciatok staci..Pre mna osobne je rozdiel jazdit 80% po meste za 10litrov so 6 valcom a za 7 litrov s 4 valcom.102 koni na 1250kg auto je na zaciatok slusne..Zatial co sa tyka motora ma to auto xvalabohu nesklamalo. Je pravda,ze 6valec ma krajsi zvuk aj tah to ano,ale pre niektorych ludi je to zbytocne,reps. xcu aby to auto islo hlavne.. Tolko k negativam na 316i..
BMino napísal:
ako hovoris, aj tak bude kazdy vacsinu cesty cucat na litromer, az s drzi co najnizsie
heroe napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niekto ma odfotil????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()