... všetko o BMW ...
MarcusAurelius napísal:mm tak 323 a 328 su uz velke motory a aj ked sa hovori, ze maju obdobnu spotrebu nez 320 tak to je zrejme myslene pri normalnej jazde, ale ako sa poznam s takym motorom pod kapotou by som urcite normalne nejazdila ani poistka nie je lacna zalezitost nakolko som este student
.
nadalej dakujem za vase prispevky
a urcite zohladnim vase odporucania :) ale ten 6valec ma laka viac
birki napísal:osobne som tieto problemi vo fabii nemal :) nikto si ma nevsimal.
alfi666 napísal:
Ja som s Fabiou(1,2) podobne problemy mal... nikto si ma nevsimal, vsetci ma obiehali alebo trubili.. no proste ziadny respekt na ceste
Jazdil som stym teraz tyzden a do mesta je to fajn male auticko, ale ta arogancia soferov vacsich aut.. no strasne...v mojom sa citim lepsie
MarcusAurelius napísal:mm tak 323 a 328 su uz velke motory a aj ked sa hovori, ze maju obdobnu spotrebu nez 320 tak to je zrejme myslene pri normalnej jazde, ale ako sa poznam s takym motorom pod kapotou by som urcite normalne nejazdila ani poistka nie je lacna zalezitost nakolko som este student
.
nadalej dakujem za vase prispevky
a urcite zohladnim vase odporucania :) ale ten 6valec ma laka viac
NiktO napísal:No ja sa zatial vozim len po meste a auto davam aj snubenici takze staci tento motor..Ale rozmyslal som pre seba nieco dalsie..Na dlhe trate nejazdim len malokedy niekde na dovolenku a tak a preto urcite benzin...Lenze veite mi poradit asi ktory???..Aky je rozdiel medzi 323i a 328i???.Nie su to obidva 2.5l???..
BMino napísal:a co tak rovno M3? dasa zohnat priblizne za cenu 328i a vykon je uplne inde, preco sa drbat s bicykom 316 alebo 328? rovno M3 a je pokoj
BMino napísal:a co tak rovno M3? dasa zohnat priblizne za cenu 328i a vykon je uplne inde, preco sa drbat s bicykom 316 alebo 328? rovno M3 a je pokoj